Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Circulaire Economie bij Sell Plastics

21 november 2017| 17:00 - 20:30

Een circulaire economie is gericht op het optimaal inzetten en hergebruiken van grondstoffen in de verschillende schakels van de productieketen: van de winning van grondstoffen tot consumptie. Grondstoffen dreigen schaars te worden door een groeiende bevolking en toenemende welvaart in de wereld. Hierdoor wordt het steeds belangrijker om de beschikbare grondstoffen zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Dit geeft ook nieuwe kansen voor bedrijven: nieuwe markten, meer samenwerking en minder grondstoffenverbruik.

De transitie naar een circulaire economie is volgens de Europese Commissie ‘de gelegenheid om onze economie te transformeren en nieuwe en duurzame concurrentievoordelen voor Europa te genereren’. (Bron: Planbureau voor de Leefomgeving)

De BHN is voor deze bijeenkomst te gast bij Hendrik-Jan Dullemond, commercieel directeur van Sell Plastics.

Naast de toelichting op de activiteiten van Sell Plastics en een rondleiding staat het thema ‘Circulaire Economie centraal. Voor deze ontwikkeling werkt Sell plastics samen met BPO te Delft.

De spreker, Oscar Brocades Zaalberg is directeur en oprichter van BPO, al sinds 1987 het bureau voor technische ontwikkelingen.

bedrijven nijkerkWeb

Gegevens

Datum:
21 november 2017
Tijd:
17:00 - 20:30
Evenement Categorie:

Locatie

Sell Plastics
Gezellenstraat 19
Nijkerk, 3861 RD Nederland
+ Google Maps
Website:
www.sellplastics.nl

Aanmelden als lid

Aanmelden als gast

Aanmelden als gast

Bent u (nog) geen lid van de BHN? Dan kunt u zich aanmelden om als gast een bijeenkomst bij te wonen.