Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Diner bijeenkomst de Salentijn

13 juni | 17:00 - 22:00

De jaarlijkse dinerbijeenkomst staat dit jaar in het teken van diverse digitale ontwikkelingen en de invloed die dat heeft op het hedendaags ondernemerschap. Jan-Henk Huisman van Fountainheads neemt ons mee in de wereld van Internet of Things.

Internet of Things

Internet of things is de verzamelnaam van de vele digitale ontwikkelingen en toepassingsmogelijkheden waar we vroeger of later allemaal deelgenoot van zijn en gaan worden.

Spreek je over IOT dan spreken je over Big Data, sonsoren, Kunstmatige Intelligentie, Blockchain, Cryptomunten, maar zeker ook over allerlei toepassingen in gezondheid, bedrijven, in apparatuur en gebruiksvoorwerpen die invloed gaan hebben op de wijze waarop we ons leven inrichten.

Tijd voor een wake-up call. Tijd voor inzicht in de ontwikkelingen en de effecten daarvan op uw ondernemerschap.

Met onze Wake-Up Call roepen we ondernemende mensen op het morgen anders te doen dan dat ze gisteren deden. Als ondernemende mensen namelijk morgen iets anders gaan doen dan ze gisteren deden dan blijft iedereen in ontwikkeling, is er innovatie en groei, zowel persoonlijk als zakelijk.

Ondernemende mensen zijn niet per definitie ondernemers en vice versa. Ondernemende mensen zijn die mensen die positief hun eigen toekomst en die van hun omgeving kunnen veranderen.

De Wake-up Call is bedoeld om de ogen te openen, te verwonderen en te verrassen Dit bereiken wij door in een sneltreinvaart een altijd actueel overzicht te geven over uiteenlopende trends en bewegingen; Waarom is innoveren belangrijk? Wat zijn de trends? Hoe pak je innovatie aan? Wat zijn de kansen van de open-source beweging, blockchain en kunstmatige intelligentie? Wat is de toekomst van de IOT? Wat is de impact van dit alles voor u als ondernemer?

Programma:

17:00   Ontvangst van gasten

17:30   Woord voorzitter BHN & Wethouder Economische Zaken

17:45   Spreker Jan-Henk Bouman – the internet of things

18:30   4-gangen diner (met een wissel na de tweede gang)

22:00   Einde

 

Gegevens

Datum:
13 juni
Tijd:
17:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

De Salentijn
Putterstraatweg 5
Nijkerk, 3862 RA
+ Google Maps

Aanmelden als lid

Aanmelden als gast

Aanmelden als gast

Bent u (nog) geen lid van de BHN? Dan kunt u zich aanmelden om als gast een bijeenkomst bij te wonen.