Gflex

Gflex levert slimme ICT-oplossingen, afgestemd op uw wensen.
Denk hierbij aan Cloud Diensten, Private Cloud, Telefonie en Hardware.
Elke medewerker binnen Gflex levert zijn eigen bijdrage met zijn eigen kwaliteiten.
Met elkaar zijn we een ondernemend team dat altijd zoekt naar de beste oplossing.
Dit doen we op een vriendelijke én serieuze toon. Alhoewel, we kunnen ook erg genieten van een geintje tussendoor.
Nieuwsgierig naar onze oplossing of gewoon zin in koffie? Neem vrijblijvend contact op via 088 781 0000. www.gflex.nl.

ArchiLogiQ

RelaQs is de overkoepelende merknaam voor alle diensten en producten van automatiseringsbedrijf ArchiLogiQ.
Onder deze merknaam vallen drie belangrijke pijlers.

  • RelaQs Beheer
  • RelaQs Consultancy
  • RelaQs Cloud

Door een juiste mix van deze pijlers in te zetten, bieden wij u de beste ondersteuning bij het focus houden op uw kernactiviteiten. Wij zorgen voor een stabiele automatiseringsomgeving; daarnaast denken wij graag met u mee over nieuwe ontwikkelingen en bijbehorende investeringen.

SHS Systems

SHS Systems is een team wat hecht en recht door zee is. Wij beheren en beheersen omgevingen van Microsoft, Linux platformen, Cloudoplossingen zoals hosted werkplekken, Mail zoals anti spam en hosted e-mail, VOIP technieken en Internetaansluitingen zoals Glasvezel. Al deze technieken zijn gekoppeld door een netwerk wat SHS Systems voor u kan monitoren en beheren.

 Met 12 mensen verzorgen wij voor een groot aantal klanten het beheer en onderhoud van IT gerelateerde bedrijfsprocessen. Op locatie en vanuit het datacenter. Wij hebben met opzet gekozen voor een klein team. Puur om de relatie met de klant en de flexibiliteit binnen het bedrijf optimaal te houden. Zo kunnen we snel schakelen en kennen wij al onze klanten.

Tomassen ICT Services BV

Sinds 1990 is Tomassen ICT Services BV actief in het op een persoonlijke wijze analyseren, adviseren, implementeren, operationeel afleveren en beheren van ICT en document verwerkings- en beheersystemen.

Tomassen biedt u een team van professionals, die u als partner kunt inschakelen voor het optimaliseren van uw ICT infrastructuur en document beheer.
In ons demonstratiecentrum in midden Nederland, te Hoevelaken (bij Amersfoort, provincie Utrecht) en Brussel (Tomassen ICT Services BVBA) staan de meest actuele digitale grootformaat en multifunctionele printsystemen opgesteld van business partners KIP, Konica Minolta, Hewlett Packard (HP Preferred Gold Partner 2014), EPSON en Canon. Daarnaast hebben wij een breed assortiment aan online- en offline finishing apparatuur voor professionele nabewerking.

Kortom, Tomassen ICT Services biedt u een breed scala aan diensten en producten op het gebied van ICT.

STH Automatisering BV

Zakendoen draait niet alleen om pure business, maar ook om écht contact. Niet alleen met onze werknemers, maar ook met onze opdrachtgevers. Dat maakt STH anders. Want wij leveren niet alleen kwaliteit en een flexibele service, maar ook een persoonlijke service. Gewoon, omdat wij vinden dat IT persoonlijk moet zijn.

STH is een jong en dynamisch bedrijf, dat gespecialiseerd is in ICT, telefonie en databeheer. Onder leiding van Christiaan Bos en Koos Thierry is STH van kleine eenmanszaak uitgegroeid tot een professionele organisatie met meerdere vakbekwame en gedreven ICT-Professionals in dienst. STH staat voor ‘klantgerichtheid’, en optimaal netwerkbeheer. Wij denken graag pro-actief mee en zijn nauw betrokken bij de implementatie van onze producten. Uw tevredenheid speelt daarbij een belangrijke rol. Want pas als u tevreden bent, zijn wij het ook. Dat maakt onze IT persoonlijk!

Fatmen.it

fatmen.it is een jong nieuw bedrijf, 1 mei 2013 vieren wij onze eerste verjaardag. Ondanks de jonge leeftijd heeft fatmen.it bijna 25 jaar ICT ervaring in huis. Wij voorzien in vrijwel alle ICT behoeften van het moderne MKB. Of het nu gaat om één werkplek of een geavanceerd netwerk met realtime systeem bewaking, één VoIP toestel of een callcenter met een cluster van asterisk servers, fatmen.it heeft voor u een oplossing. Van levering tot veilige afvoer en voor alles wat daar tussen zit hebben wij een passend product. fatmen.it is het aanspreekpunt voor al uw ICT vragen. Omdat het internet nooit uit staat, zijn de onze diensten  24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.

fatmen.it is net iets anders dan andere ICT aanbieders. Voor fatmen.it is de wereld altijd in beweging. Daarom kunnen wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor hetzelfde tarief hetzelfde niveau van dienstverlening aanbieden aan onze klanten. U hoeft nooit uit te rekenen of de migratie naar het nieuwe besturingssysteem beter onder werktijd kan of in het weekend. Wij doen het wanneer het u het best uitkomt, zonder extra kosten. Ook als dat van zaterdagavond tot maandagmorgen is.

fatmen.it denkt vrij vooruit. Voor alles wat wij doen staat het belang van de klant voorop.  Wij vinden het belangrijk dat u vrij bent en blijft in de keuze voor ICT oplossingen. Vendor lock-in is daarbij een punt van aandacht. Vendor lock-in houdt in dat een overstap naar een ander platform of andere leverancier door patenten juridisch onmogelijk is of zoveel kosten met zich meebrengt dat u financieel gedwongen wordt om bij een leverancier te blijven. fatmen.it houdt niet van vendor lock-in en daarom vinden wij openstandaarden één van de belangrijkste aspecten van automatisering. Door deze drang naar vrijheid hebben wij een lichte voorkeur voor opensource oplossingen. Tenzij de gesloten oplossingen beter zijn en openstandaarden ondersteunen. Dan zullen wij die adviseren, gebruiken en ondersteunen.

Easy Office Online BV

Welkom in de cloud
Je wilt toch ook dat de telecom en ICT binnen jouw bedrijf optimaal geregeld zijn? En het liefst zo eenvoudig mogelijk! Daarom is er werken en bellen in de cloud van Easy Office Online. Je hebt geen telefooncentrale of server meer nodig, je kan overal zorgeloos werken en bellen en je maakt altijd gebruik van de nieuwste mogelijkheden. Eén leverancier dus één aanspreekpunt en een vast bedrag per medewerker per maand. Zo wordt ICT ook voor jouw bedrijf makkelijker, flexibeler en goedkoper.