Aan de Breede Beek

Op Landgoed Slichtenhorst ligt prachtig gelegen op een beschutte plek Wijngaard Aan de Breede Beek. In 2003 is de eerste hectare aangeplant en in 2010 is de wijngaard uitgebreid naar 2 ha. Dit zijn alle rassen met een verhoogde resistentie tegen valse meeldauw. Deze rassen zijn ontwikkeld bij de landbouw universiteit Geisenheim in Duitsland. Door de ontwikkeling van deze nieuwe rassen is het mogelijk om in het Nederlandse klimaat op duurzame wijze druiven te telen en daar een goede wijnkwaliteit te realiseren.

De wijngaardenier

Henk Breugem (1961) is in 2003 begonnen met de aanplant van de wijngaard. Als tuinderszoon heeft hij eerst 20 jaar in de geestelijke gezondheidszorg gewerkt. Op een goed moment besloot hij zijn agrarische ‘roots’ weer op te pakken en koos voor het opzetten van dit bedrijf. Nu werkt hij zowel in deeltijd op de wijngaard en ook nog in de geestelijke gezondheidszorg wat een afwisselende combinatie is.

Van den Bor Pluimveeslachterij

Elke sortering wordt op maat gemaakt in onze slachterij

Kwaliteit is onze trots

Onze moderne slachterij is uitgerust met een maar liefst 2400 meter lange koellijn, een garantie voor een zeer korte koeltijd en dus een lange houdbaarheid. Tevens kunnen wij aan alle vraag naar de meest uiteenlopende maten en sorteringen voldoen.
Omdat kwaliteit te controleren moet zijn, is onze slachterij IKB, HACCP- en BRC-gecertificeerd. Daarnaast laten we ons auditeren door verschillende afnemers met hun specifieke eisen. Oftewel: innovatief, kwaliteit, veiligheid en hygiëne zijn bij ons tot in de kleinste details geregeld.

Struik

In het hart van de Nederlandse ‘foodvalley’maakt Struik Foods Europe sinds jaar en dag de mooiste producten voor de Europese markt. Wij koken voor onze klanten met oog voor de wereld waarin we leven. Het belangrijkste vinden wij: goede, eerlijke ingrediënten, voedselveiligheid en duurzaamheid.

We zijn trots op de kwaliteit en reputatie van ons bedrijf. Voortdurend gaat Struik op zoek naar nieuwe wegen om gerechten gezonder  en smakelijker te maken. Bezoek regelmatig onze website. Er zijn altijd interessante ontwikkelingen. En smakelijk nieuws!

De keuken van Struik, onder leiding van onze meesterkok, kookt met passie en vakmanschap. Wij zijn nooit klaar, we hebben altijd weer nieuwe ideeën. Niet voor niets kent men ons als ‘One of the greatest kitchens in the world’.

Arla Foods BV

Arla is een coöperatie waarbij 12.500 melkveehouders zijn aangesloten en waarbij 19.000 enthousiaste zuivelliefhebbers werken die graag alle mogelijkheden van melk benutten. We zijn ambitieus, en gaan verantwoordelijk en ruimdenkend om met de wensen en ideeën van onze klanten. We streven ernaar het beste uit melk te halen zodat jij daar een leven lang van kunt profiteren.

 

Bieze Food Group B.V.

Bieze Food Group is een groep succesvolle, onderling samenwerkende ondernemingen binnen de groeimarkten van verse levensmiddelen. Zij stelt zich ten doel tegen een concurrerende prijs-kwaliteitsverhouding een betrokken handelspartner en werkgever te zijn waarbij respect en ontwikkelingsmogelijkheden van belang zijn.

In 2016 zal de Bieze Food Group op het bedrijventerrein De Flier in Nijkerk het meest duurzame gekoelde distributiecentrum in de regio Food Valley in gebruik nemen.

Huuskes

Bij eten en drinken draait het meer en meer om beleving, om het samenspel van geuren, kleuren en smaken van verse ingrediënten. Daarom gaat u naar Huuskes. Want bij ons staat elk moment van de dag in het teken van vers. Al sinds 1956.

Als manager bij een (zorg)instelling, cateraar, kok of restauranthouder wilt u hetzelfde als wij: uw gasten laten genieten van een heerlijke maaltijd. Voor ons betekent dat de ingrediënten vers in huis halen, direct verwerken en vasthouden aan ambachtelijke recepten. Deze mix van vers en vroeger maakt onze producten zoals u ze graag wilt hebben: fris, puur, heerlijk van smaak en constant van kwaliteit.

Onze vertrekpunten ‘vers’, ‘klantgericht’ en ‘leverbetrouwbaar’ zijn vandaag de dag nog steeds sterk in ons bedrijf verankerd. Dat is onze kracht en heeft ons gebracht tot waar we nu zijn: een ondernemend familiebedrijf waar we met enthousiaste collega’s werken aan smaken, recepturen, innovaties en verbeteringen. We zijn onze eigen slager, poelier en groente- en fruitspecialist. Snijden zelf onze groente, vlees, kaas en vleeswaren en bereiden zelf onze maaltijden in onze moderne conveniencekeukens.

We spelen in op de veranderingen in de markt door continu verbeteringen van smaken, assortiment, productietechnieken, automatisering, kwaliteitsaspecten, logistiek en dienstverlening door te voeren. Tevens doen we investeringen op het gebied van onderzoek en ontwikkeling, met als doel een nog betere aansluiting te vinden bij de wensen van onze klanten. Doordat we een totaalpakket leveren en alles onder één dak en in eigen beheer is, zijn we in staat de markt op maat te bedienen. We laten ons bij alle activiteiten leiden door de specifieke vraag van onze klanten. Vanuit deze klantgerichte benadering, gecombineerd met onze eigen professionals, ontstaat een ijzersterke matching waarmee we u innovatieve en bedrijfsmatige oplossingen kunnen bieden.

Bij Huuskes werken we volgens het toegevoegde waarde principe en zien onszelf dan ook meer als een samenwerkingspartner dan als een traditionele leverancier. Doordat we op een professionele wijze kwalitatief goede diensten bieden ontstaat er een binding met onze klanten. Groei en samenwerking leiden tot vertrouwen, wat vervolgens weer leidt tot tevreden klanten en gemotiveerde medewerkers. Met deze instelling zijn we in staat om kwaliteitsverbetering en efficiëntie te realiseren en tegelijkertijd de kosten te beheersen of omlaag te brengen. Goede communicatie is hierin een absolute voorwaarde voor succes.

Intertaste B.V.

Bij Intertaste draait alles om smaak

Ruim 80 jaar kennis en ervaring in natuurlijke kruiden en specerijen vormen het hart van Intertaste. Van bron tot bord zijn we bij uitstek de partner en leverancier die meedenkt. We leveren een breed assortiment smaakmakende producten voor belangrijke spelers in de voedingsmiddelenindustrie. Met onze product- en applicatiekennis, een flinke dosis culinaire creativiteit en gedreven werknemers lopen we voorop als het gaat om smaak. Want uiteindelijk is dat altijd waar het bij ons om draait.