FYGI

Sinds de oprichting op 16 april 2017, is FYGI actief in het koppelen van recruiters aan werkgevers om openstaande vacatures te vullen. Een recruiter is inzetbaar op interim basis of op basis van werving en selectie.

FYGI is de recruitment partner. Een FYGI recruiter leert een bedrijf echt kennen en denkt mee, nog voordat vacatures ontstaan. FYGI ontplooit continu initiatieven om de juiste mensen te interesseren voor functies, uiteraard passend bij de cultuur van het bedrijf. En door het FYGI platform en het bijbehorende netwerk is de kans nog groter om de ideale kandidaat te bereiken. Actieve communicatie en transparantie in het recruitment proces zijn de basis.

FYGI – Happy Recruiters

FYGI is een platform dat recruitment consultants faciliteert aan de hand van drie disciplines: marketing, digital (o.a. ATS en Office 365) en learning en development, want persoonlijke ontwikkeling staat altijd voorop. Ook verbindt FYGI diverse netwerken, wat recruiters en opdrachtgevers helpt om openstaande vacatures in te vullen met vaste krachten.

FYGI – Talent Targeting

Naast de fysieke inzet van recruiters, biedt FYGI ook Talent Targeting aan. In de huidige arbeidsmarkt is 4% actief op zoek naar een nieuwe baan en is maar liefst 45% is latent op zoek. Om die laatste groep aan te spreken en te verleiden voor een nieuwe baan, is recruitment marketing nodig. Dat is een combinatie van employer branding, doelgroep targeting en online marketing: FYGI – Talent Targeting. Daarmee werft FYGI personeel online voor diverse werkgevers door het hele land.

Renate’s Pit

”Binnenkort komt er meer info over Renate’s Pit op deze pagina.

Mocht je nu al meer willen weten, neem dan vooral een kijkje op de socials van Renate: Facebook, LinkedIn, Instagram en op haar YouTube kanaal.
Ook als je een persoonlijk gesprek wil met Renate, kan dit via een PB via haar socials (Karien, haar PA pakt dit dan op.)

 

Hieronder alvast een link naar het YouTube kanaal?renate pit

https://www.youtube.com/channel/UClfQKKAYEStOdp9Aq71UIaQ?view_as=subscriber

 

VanBijenGelders

De overheid stimuleert bedrijven en organisaties om maatschappelijke doelen te bereiken, zoals meer innovatie, meer export, een beter milieu, meer werkgelegenheid of minder energieverbruik. Door subsidies te verlenen aan bedrijven en instellingen streeft de overheid haar doelstellingen na. Subsidieverwerving is een vak om bedrijven en overheidsregelingen te verbinden. Norbert Klein heeft hier sinds 1989 ervaring mee door veel opdrachtgevers te leiden door het woud van regelingen. Samen met de opdrachtgever wordt het traject van aanvraag tot subsidietoekenning verzorgd.
In de uitvoering van uw activiteiten is één van de stakeholders de overheid. Op welke wijze heeft de overheid invloed op de bedrijfsvoering en hoe kan die invloed positief voor het bereiken van uw doelstellingen worden. Overheidsbetrekkingen in kaart brengen en vervolgens uw public affairs begeleiden door bijvoorbeeld lobbyen zijn de activiteiten van Van Bijen Gelders. Met veel ervaring en kennis van gemeenten, provincies en de rijksoverheid als oud-volksvertegenwoordiger in al deze gremia kan ik u adviseren.

Lebowski Sound

Geluid of Video nodig voor een presentatie? Een steengoede band voor bruiloft of bedrijfsfeest? Verlichting op uw event? Beursstand of bedrijfsvideo? Een nieuwe geluidsinstallatie voor de vereniging? Lebowski Sound organiseert het voor u, en neemt u al het werk uit handen.

Lebowski sound beschikt over alle benodigde apparatuur, van een kleine regie set voor een spreker, tot zeer grote geluid en licht sets voor band optredens en festivals. Met ons team van zeer ervaren technici en  een waterdichte organisatie, zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is.

Door onze jarenlange ervaring werken we samen met gerenommeerde artiesten, muzikanten en bands, die we inclusief het benodigde geluid en lichtshow aanbieden.

Bel ons gerust voor meer info!

Den Oudsten Groen

In jouw tuin kan alles! Dat heb ik de afgelopen tien jaar wel gemerkt tijdens mijn werk als allround hovenier en uitvoerder in de aanleg, renovatie en onderhoud van tuinen, daktuinen, verticaal groen, zwemvijvers, schoolpleinen, balkontuinen en bomen. Ik ontdekte een grote vraag naar hulp en advies bij het uitdenken van de tuin. Hoe kan ik met een kleine aanpassing mijn tuin verbeteren, hoe kan ik zelf mijn tuin aanleggen als ik maar over een klein budget beschik of hoe zorg ik dat jaarrond kan genieten van een frisse, groene tuin? Daarom ben ik gestart als tuincoach. Dé manier om je op weg te helpen bij het uitdenken, onderhouden of vernieuwen van alles in en om je tuin. Want je tuin, terras of balkon is het verlengstuk van je huis. En dat verdient aandacht en een professionele aanpak waarbij je geen meter onbenut laat.

Ontwerp

Steeds vaker krijg ik de vraag of het mogelijk is om alleen een ontwerp te maken voor een tuin. Dit is natuurlijk geen enkel probleem! Wil jij een tuin die past bij jouw bedrijf, of een mooie tuin bij het huis, maar ontbreekt het aan creativiteit, ik help je graag verder. Samen kunnen we dan kijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw tuin.

Aanleg

Graag help ik bedrijven en particulieren bij de plannen voor nieuwe tuin. Van niets naar een tuin die past bij de uitstraling van je bedrijf of je droomtuin thuis! Helemaal zelf aangelegd of een beetje hulp? Beter kun jij je bezig houden met je onderneming. Graag inventariseer ik jouw wensen en maak een tuinontwerp op maat, compleet met beplantings- en materialenlijst en, als je wilt, een plan voor verlichting en beregening. Uiteraard breng ik voor je in beeld wat er nodig is om je tuin in deze staat te houden en welk onderhoud er periodiek nodig is. Zo heb je een prima basis om zelf je eigen tuin aan te leggen. Heb je liever wat hulp of wil je dat wij de tuin in zijn geheel aanleggen? Het kan allemaal.

Onderhoud

Kan jouw tuin wel wat onderhoud gebruiken? Dan maak ik graag een onderhoudsplan op maat. Met dit plan kun je jouw tuin jaarrond zelf onderhouden. Bij een juiste bemesting bloeit de beplanting extra en groeit snel dicht, waarmee je bespaart op onderhoud. Bemesting verdien je dus altijd terug. Daarom help ik je, naast het onderhoudsplan, graag aan een bemestingsplan op maat. Je kunt het basispakket voor tuinonderhoud uitbreiden met onderstaande materiaal- of begeleidingspakket, passend bij jouw wensen.  Maak je keuze en ik neem contact met je op voor een vrijblijvende offerte.

Sebo Personeelsdiensten

Sebo Personeelsdiensten is dé uitzendorganisatie wanneer het om gemotiveerde vakkrachten gaat.

Dagelijks zetten wij ons in voor de bouw, infra, groen, productie, land- en tuinbouw en transportsector.  Sebo staat voor no-nonsense, persoonlijk, slagvaardig en altijd bereikbaar. Door onze kennis en ervaring, weten wij haarfijn de juiste kandidaten te selecteren voor uw werk. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers met een gezonde drive en oprechte interesse hun werkzaamheden uitvoeren.

Wij hechten veel waarde aan professionaliteit en betrokkenheid. Het lidmaatschap van de NBBU en certificeringen als NEN4400-1 en VCU tonen dit aan. Wij stimuleren al onze medewerkers om het VCA diploma te behalen en daarnaast leiden wij onze medewerkers telkens breder op, om zo altijd een toegevoegde waarde te kunnen zijn voor onze opdrachtgevers. In deze samenstelling zijn wij een betrouwbare partner voor uitzendkrachten en opdrachtgevers.

Midland Tours

Midland Tours voor zakelijk vervoer, busreizen en andere trips

Midland Tours is een bruisende jonge onderneming met een aantrekkelijke agenda. Niet alleen gevuld met uitgekiende dagtrips en -al dan niet korte- vakantiereisjes. Ook met zakelijk vervoer, schoolreizen en als busmaatschappij die het clubs en verenigingen erg makkelijk maakt om een trip te plannen doen ze het goed.

Roel Arends en Gijs Beijers vormen de ruggengraat van Midland Tours. Beiden hebben veel ervaring met de meest uiteenlopende vormen van busvervoer en samen weten ze wat ze willen.
Gijs: ,,De lokale insteek met vinden we erg belangrijk. Onze opstappunten moeten makkelijk bereikbaar zijn, waarbij goede parkeergelegenheid noodzakelijk is. Niet alleen in Nijkerk, maar ook in bijvoorbeeld Ede, Veenendaal, Wageningen, Voorthuizen en ga zo maar door. We organiseren mooie tochten voor mensen uit de regio en letten er goed op waar vraag naar is. Een boottocht, musical, straks de Margriet Winterfair en seizoensgebonden evenementen zoals de Duitse Kerstmarkten.” De stipte organisator benadrukt dat Midland Tours alleen met comfortabele bussen de weg op gaat en dat de vriendelijkheid, behulpzaamheid en enthousiasme van de medewerkers echt is.

Zijn collega Roel vult hem nog eens fijntjes aan: ,,Maar we verzorgen naast de aantrekkelijke dagjes uit, trips en meerdaagse reizen net zo makkelijk een bedrijfsuitje, schoolreis, dagje uit met de club, seniorenreis of vrijgezellenfeest. Wij organiseren zelf, maar als een ander wat organiseert, zorgen wij voor passend vervoer.”
Dat de heren ook open staan voor iedere vorm van samenwerking, benadrukken ze met het samenwerkingsverband met René van Hal, van Hans Classic Cars. Deze onderneming uit Nijkerk sluit prima aan bij de visie van Midland Tours. Zij zijn gespecialiseerd in het vervoer met klassieke bussen voor o.a. trouwvervoer, bedrijfspromotie, bedrijfsfeesten enzovoorts. Ook weer een onderneming die een stapje verder gaat met aandacht, kwaliteit en flexibiliteit. Deze samenwerking komt de klant ten goede en Midland Tours kan een nog breder en origineler vervoerspakket aanbieden.
Roel: ‘Een flexibele insteek, altijd gericht op de wens van de opdrachtgever. We komen er zoveel als kan aan tegemoet. Zowel Gijs al ik nemen onze ervaring mee en brengen die bij Midland Tours positief in. We zijn geen groentjes en brengen onze reizigers zorgeloos op hun bestemming. Zowel privé als zakelijk’.

Kouwenaar Advocatuur

Uw partner in ondernemersrechtkouwenaar-coninck2

Kouwenaar Advocatuur is vanaf maart 2004 actief, gevestigd in Nijkerk en is met name gericht op ondernemers, ondernemingen, inclusief zzp-ers, profit- en non-profit organisaties en (statutair) bestuurder(s). Als ervaren en toegewijd advocaat, heeft Antoinette Kouwenaar alle juridische specialismen in huis om u als ondernemer of bestuurder zo goed mogelijk bij te staan en te adviseren.

Kouwenaar Advocatuur: Helder en toegankelijk

U mag rekenen op een goede en snelle informatievoorziening, praktische toepasbaarheid van heldere adviezen, een goede (telefonische) bereikbaarheid en vooral een professionele en betrouwbare, persoonlijke benadering. Wij streven naar en investeren in solide en langdurige samenwerkingen, waarbij wij onze up-to-date kennis en expertise aanwenden voor ùw belangen.

Oplossingsgericht juridisch advies

Ons uitgangspunt is: voorkomen van procedures als het kan, doelmatig en effectief procederen als het moet! Elke juridische zaak vraagt om een unieke aanpak, of het nu om adviseren, onderhandelen of procederen gaat. Kortom: geen confectiepak maar maatwerk bij Kouwenaar Advocatuur.

Wij denken graag met u mee, of het nu gaat om een kort advies over een non-concurrentiebeding, of voor een compleet adviestraject, zoals bij een bedrijfsovername of reorganisatie, waarin deskundigheid, snelheid en uitgebreide ervaring van essentieel belang zijn.

kouwenaar-coninckIn een vroegtijdig stadium kunnen wij bij een dreigend ondernemersrechtelijk geschil effectief adviseren, waarmee in veel gevallen de schade kan worden beperkt of niet intreedt. Vooraf kunnen wij al signaleren waar zich mogelijke juridische problemen en valkuilen gaan voordoen en kunnen daarop anticiperen, door bijvoorbeeld het opstellen of aanpassen van contracten of overeenkomsten. Wanneer zaken toch uit de hand (dreigen te) lopen, schuwt Kouwenaar Advocatuur er niet voor om effectieve rechtsmaatregelen te treffen, bijvoorbeeld door het doen leggen van beslag.

Als ondernemer komt u dagelijks in aanraking met zaken als ondernemersrecht, contractenrecht, arbeidsrecht en incasso. Maar ook in het geval van een dreigende bestuurdersaansprakelijkheid bent u bij ons advocatenkantoor aan het juiste adres.

De oprichter en eigenaar van ons Nijkerkse familiebedrijf, Antoinette Kouwenaar-de Coninck, zet zich met actuele kennis van het recht, een uitermate praktische instelling en bovenal een grote gedrevenheid, doelgericht in voor uw belangen, zonder dat zij de context en andere belangen uit het oog verliest.

Haar partner, Werner de Coninck-Kouwenaar zorgt voor een uitstekende managementondersteuning en draagt bij aan de dienstverlening, waar Kouwenaar Advocatuur voor staat.

Heeft u te maken met een (dreigend) ondernemersrechtelijk geschil, wilt u voor de zekerheid iets tegen ons aanhouden of een advies vragen, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op!

Office Emotion

Office Emotion uit Nijkerk is een organisatie die zich bezighoudt met ontzorgen en veranderingen binnen bedrijven/instellingen met als focus kantoorbelevingprojectmanagement en maatwerk Projectinrichting. We hebben een team van creatieve professionals die op een onderscheidende manier haalbare oplossingen aandragen voor inrichtingsvraagstukken. Van concept tot uitvoering zijn wij uw partner. Wij vertalen organisatiecultuur naar een inrichtingsmaatkostuum dat uw dagelijkse werkproces eigen identiteit professioneel zal ondersteunen.

OfficeEmotion. Boekdrukker 13, 3861 SE Nijkerk is per 01 maart 2016 opgericht door Johan Kreikamp en Jacques van Grootheest.

“Wat bedrijven in ons aanspreekt is dat wij het totaalpakket kunnen bieden. Van het leggen van een vloer tot een compleet renovatie- of nieuwbouwproject inclusief ontwerp door een interieurarchitect, interieurbouw en kantoormeubilair. Letterlijk van A tot Z dus. Zelfs de interne verhuizingen nemen we zo nodig voor onze rekening, zodat de opdrachtgever zich op zijn core business kan richten.”

Dit is mogelijk door de intensieve samenwerking met partnerbedrijf Kreikamp Projectinrichting. “Bedrijven houden van een no-nonsense aanpak. Geef ons de sleutel maar en wij regelen het. Dat is waar wij sterk in zijn”, zegt Johan Kreikamp. “ Voor het Hilton in Soest en leerhotel De Nieuwe Wereld in Wageningen regelden we alles;

schilderwerk, behang, inrichting van de kamers, meubilair voor de lobby Tot het beddengoed aan toe. Dat is mogelijk doordat we goede mensen om ons heen hebben verzameld. Mensen met passie. Dat merken onze klanten.”

Bespaar tijd én geld
Wat Office Emotion en Kreikamp Projectinrichting veel terugkrijgt is de waardering voor zijn duidelijk aanpak. “Duidelijk advies, betrouwbaarheid en een transparante offerte. Het gaat in dit werk niet om de laagste prijs, maar om de beste prijs-kwaliteitverhouding. Een goed verhaal zonder verborgen kosten. Zo doe ik ook zaken. We moeten allemaal verdienen aan ons werk, laten we daar vooral niet moeilijk maar gewoon eerlijk over doen. De persoonlijke klik is in ondernemen heel belangrijk.” De werkwijze van Office Emotion en Kreikamp Projectinrichting  werkt, weten de ondernemers uit ervaring. Jacques van Grootheest: “Doordat wij het hele traject voor onze rekening nemen heb je niet alleen één aanspreekpunt, maar ook minder faalkosten. Normaliter komt de vloerbedekking drie maanden eerder in het traject dan de kantoorinrichting. Door de samenwerking nemen we de inrichting dus al drie maanden eerder mee dan normaal. Dat scheelt tijd én geld.” Op de websites www.officeemotion.nl en www.kreikamp.nl  is onze gezamenlijke visie, doelstelling, referenties en werkwijze uitgebreid te lezen.

 

Midden Nederland Makelaars

Midden Nederland Makelaars

Midden Nederland Makelaars B.V. profileert zich met de spreuk “Meer in huis”. Geen loze kreet, want we bieden u meer, door kennis van onze specialiteiten. Met vestigingen in Nijkerk, Harderwijk, Ermelo, Barneveld, Voorthuizen en Putten zijn wij de specialist in de regio. Op velerlei gebied staan wij u met raad en daad terzijde: van verkoop en aankoop tot taxatie, van bedrijfs- en agrarisch onroerend goed tot nieuwbouw, u kunt bij ons terecht. De medewerkers van Midden Nederland Makelaars B.V. houden van hun vak, waardoor u verzekerd bent van een creatieve en enthousiaste begeleiding bij het verwezenlijken van uw dromen op het gebied van wonen en werken.

Waarmee mogen wij u van dienst zijn? Bel gerust, wij staan u graag te woord!