Gezocht: Innovatieve Ondernemers in Regio Foodvalley

Ben jij één van de ondernemers die de Innovatieprijs Regio Foodvalley op 16 oktober mee naar huis neemt? Heb jij een product, dienst of idee waarmee je grote impact maakt? Meld je innovatie dan aan via www.innovatieprijsregiofoodvalley.nl. Aanmelden kan tot en met 25 augustus 2024. Dit jaar reiken wij de Innovatieprijs voor het eerst uit in drie verschillende categorieën: Maakindustrie/Energie & Milieutechnologie, Agrifood en ICT. Een vakjury maakt vervolgens bekend welke ondernemers voor de prijs worden genomineerd.

In Regio Foodvalley werken overheden, ondernemers en onderwijsinstellingen samen aan duurzame oplossingen. Samenwerking staat vaak aan de basis van innovaties met een groot effect. Aan de meest impactvolle innovaties worden de Innovatieprijzen Regio Foodvalley 2024 uitgereikt. In alle categorieën is naast de vakjuryprijs ook een publieksprijs.

Hoe kom je in aanmerking?

De Innovatieprijs Regio Foodvalley is er voor producten en diensten met grote impact in en buiten Regio Foodvalley. Om hiervoor in aanmerking te komen, gelden de volgende criteria:

  • Het gaat om duurzame technologische innovaties waarbij circulariteit een belangrijke rol speelt.
  • De innovaties zijn ontstaan uit een aantoonbare (keten)samenwerking.
  • De innovaties werken en dat kan worden aangetoond met resultaten of een prototype.
  • ICT innovatieve oplossingen dragen bij aan toonbare efficiënte dienstverlening na het afnemen van de dienstverlening (en zijn dataveilig).

Aanmelden

Ondernemers kunnen zich tot en met 25 augustus 2024 aanmelden via www.innovatieprijsregiofoodvalley.nl/aanmelden. Op 16 oktober 2024 worden de Innovatieprijzen Regio Foodvalley 2024 tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Mauritskazerne in Ede uitgereikt.