Embite

Wat vroeger diende als boerderij en daarna als een lampenwinkel, wordt nu gebruikt als broedplaats voor hoogstaande technische producten. Op de Kleterstraat in Nijkerk heeft Embite zich sinds 2016 gevestigd. Door de centraal gelegen plek van Nijkerk kan Embite het gehele land bereiken. Embite houdt van aanpakken, directe communicatie met de klant, de hoogste kwaliteit leveren, gestructureerd werken, een potje FIFA tussendoor, kopje koffie, en weer door.

“Embite is uw partner voor de realisatie van uw digitale ideeën”

De dienstverlening van Embite bestaat uit 2 pijlers; webdevelopment en softwareontwikkeling.
Dit lijkt erg veel op elkaar, maar er zit verschil in.

Embite webdevelopment ontwikkelt websites & webshops, dit doet Embite voor / in samenwerking met communicatie, designen marketingbureaus. Hierbij legt Embite de focus op de techniek. De gesprekken, ontwerp, UX, UI en content worden gedaan door haar partners en embite ontwikkelen het product. Door de focus op de techniek te houden garandeert Embite topkwaliteit.

Embite softwareontwikkeling is breder, hier vallen onder: webapplicaties, maatwerk systemen, platformen, apps, machine learning en artificial intelligence. Producten die Embite oplevert zijn maatwerk oplossingen voor de klant die helemaal toegespitst zijn op zijn of haar situatie. Door middel van technische oplossingen kan Embite processen versnellen, verbeteren of geheel automatiseren.

Kortom, Embite levert gevarieerde producten, maar 1 ding is zeker: Embite is er voor de techniek. Als je een technische programmeerbare oplossing nodig hebt, een probleem hebt dat door middel van automatisering kan worden opgelost, dan ben je bij Embite aan het juiste adres.

w3worx

We build digital dreams!

w3worx maakt digitale dromen waar. In de meeste gevallen resulteert dit in een hippe APP, een innovatief cloud-platform of een aantrekkelijke website.
w3worx helpt Startups bouwen, MKB organisaties groeien en Enterprise organisaties optimaliseren. Het team waakt er voor dat al het digitale werk kan voldoen aan het w3worx motto: “Mooi, Slim en Snel”.

 

Een team van creatievelingen, engineers en consultants gaan iedere digitale uitdaging aan om uw droom te verwezenlijken. Na een eerste creatieve sessie wordt een plan omgezet in een werkend prototype of design. Samen kan de Business Case van een plan worden onderzocht. Daarna worden verwachtingen overtroffen.

w3worx heeft meer dan 150 projecten uitgevoerd bij ruim 80 klanten.

Met vriendelijke groet,

Mickel van de Poll
w3worx

Gflex

Gflex levert slimme ICT-oplossingen, afgestemd op uw wensen.
Denk hierbij aan Cloud Diensten, Private Cloud, Telefonie en Hardware.
Elke medewerker binnen Gflex levert zijn eigen bijdrage met zijn eigen kwaliteiten.
Met elkaar zijn we een ondernemend team dat altijd zoekt naar de beste oplossing.
Dit doen we op een vriendelijke én serieuze toon. Alhoewel, we kunnen ook erg genieten van een geintje tussendoor.
Nieuwsgierig naar onze oplossing of gewoon zin in koffie? Neem vrijblijvend contact op via 088 781 0000. www.gflex.nl.

ArchiLogiQ

RelaQs is de overkoepelende merknaam voor alle diensten en producten van automatiseringsbedrijf ArchiLogiQ.
Onder deze merknaam vallen drie belangrijke pijlers.

  • RelaQs Beheer
  • RelaQs Consultancy
  • RelaQs Cloud

Door een juiste mix van deze pijlers in te zetten, bieden wij u de beste ondersteuning bij het focus houden op uw kernactiviteiten. Wij zorgen voor een stabiele automatiseringsomgeving; daarnaast denken wij graag met u mee over nieuwe ontwikkelingen en bijbehorende investeringen.

SHS Systems

SHS Systems is een team wat hecht en recht door zee is. Wij beheren en beheersen omgevingen van Microsoft, Linux platformen, Cloudoplossingen zoals hosted werkplekken, Mail zoals anti spam en hosted e-mail, VOIP technieken en Internetaansluitingen zoals Glasvezel. Al deze technieken zijn gekoppeld door een netwerk wat SHS Systems voor u kan monitoren en beheren.

 Met 12 mensen verzorgen wij voor een groot aantal klanten het beheer en onderhoud van IT gerelateerde bedrijfsprocessen. Op locatie en vanuit het datacenter. Wij hebben met opzet gekozen voor een klein team. Puur om de relatie met de klant en de flexibiliteit binnen het bedrijf optimaal te houden. Zo kunnen we snel schakelen en kennen wij al onze klanten.

Tomassen ICT Services BV

Sinds 1990 is Tomassen ICT Services BV actief in het op een persoonlijke wijze analyseren, adviseren, implementeren, operationeel afleveren en beheren van ICT en document verwerkings- en beheersystemen.

Tomassen biedt u een team van professionals, die u als partner kunt inschakelen voor het optimaliseren van uw ICT infrastructuur en document beheer.
In ons demonstratiecentrum in midden Nederland, te Hoevelaken (bij Amersfoort, provincie Utrecht) en Brussel (Tomassen ICT Services BVBA) staan de meest actuele digitale grootformaat en multifunctionele printsystemen opgesteld van business partners KIP, Konica Minolta, Hewlett Packard (HP Preferred Gold Partner 2014), EPSON en Canon. Daarnaast hebben wij een breed assortiment aan online- en offline finishing apparatuur voor professionele nabewerking.

Kortom, Tomassen ICT Services biedt u een breed scala aan diensten en producten op het gebied van ICT.

STH Automatisering BV

Zakendoen draait niet alleen om pure business, maar ook om écht contact. Niet alleen met onze werknemers, maar ook met onze opdrachtgevers. Dat maakt STH anders. Want wij leveren niet alleen kwaliteit en een flexibele service, maar ook een persoonlijke service. Gewoon, omdat wij vinden dat IT persoonlijk moet zijn.

STH is een jong en dynamisch bedrijf, dat gespecialiseerd is in ICT, telefonie en databeheer. Onder leiding van Christiaan Bos en Koos Thierry is STH van kleine eenmanszaak uitgegroeid tot een professionele organisatie met meerdere vakbekwame en gedreven ICT-Professionals in dienst. STH staat voor ‘klantgerichtheid’, en optimaal netwerkbeheer. Wij denken graag pro-actief mee en zijn nauw betrokken bij de implementatie van onze producten. Uw tevredenheid speelt daarbij een belangrijke rol. Want pas als u tevreden bent, zijn wij het ook. Dat maakt onze IT persoonlijk!