Embite

Embite software (est. 2016) komt voort uit twee ondernemende programmeurs. De liefde voor code gecombineerd met ondernemerschap heeft er toe geleid dat Embite software is opgericht.

Bij Embite hebben we maar één doel: (complexe) problemen met software oplossen. Alles wat te programmeren is, bijten wij graag onze tanden in vast. Geen uitdaging is ons te gek.

Vanuit ons kantoor in het midden van Nederland (Nijkerk) werken wij aan uiteenlopende projecten. Wij bij Embite houden van aanpakken, duidelijke communicatie, de hoogste kwaliteit leveren, gestructureerd werken, een potje FIFA tussendoor, een kopje koffie, en weer door.

Door hoogopgeleide developers bij elkaar te zetten en elkaar uit te dagen met de nieuwste technologieën, ontwikkelen wij producten die het verschil maken.

Van een biertje bestellen op het terras tot de bediening van landbouwmachines, de software van Embite regelt dit. Embite maakt software die jouw organisatie slimmer, sneller en efficiënter maakt.

w3worx

We build digital dreams!

w3worx maakt digitale dromen waar. In de meeste gevallen resulteert dit in een hippe APP, een innovatief cloud-platform of een aantrekkelijke website.
w3worx helpt Startups bouwen, MKB organisaties groeien en Enterprise organisaties optimaliseren. Het team waakt er voor dat al het digitale werk kan voldoen aan het w3worx motto: “Mooi, Slim en Snel”.

 

Een team van creatievelingen, engineers en consultants gaan iedere digitale uitdaging aan om uw droom te verwezenlijken. Na een eerste creatieve sessie wordt een plan omgezet in een werkend prototype of design. Samen kan de Business Case van een plan worden onderzocht. Daarna worden verwachtingen overtroffen.

w3worx heeft meer dan 150 projecten uitgevoerd bij ruim 80 klanten.

Met vriendelijke groet,

Mickel van de Poll
w3worx

Gflex

Gflex levert slimme ICT-oplossingen, afgestemd op uw wensen.
Denk hierbij aan Cloud Diensten, Private Cloud, Telefonie en Hardware.
Elke medewerker binnen Gflex levert zijn eigen bijdrage met zijn eigen kwaliteiten.
Met elkaar zijn we een ondernemend team dat altijd zoekt naar de beste oplossing.
Dit doen we op een vriendelijke én serieuze toon. Alhoewel, we kunnen ook erg genieten van een geintje tussendoor.
Nieuwsgierig naar onze oplossing of gewoon zin in koffie? Neem vrijblijvend contact op via 088 781 0000. www.gflex.nl.

ArchiLogiQ

RelaQs is de overkoepelende merknaam voor alle diensten en producten van automatiseringsbedrijf ArchiLogiQ.
Onder deze merknaam vallen drie belangrijke pijlers.

  • RelaQs Beheer
  • RelaQs Consultancy
  • RelaQs Cloud

Door een juiste mix van deze pijlers in te zetten, bieden wij u de beste ondersteuning bij het focus houden op uw kernactiviteiten. Wij zorgen voor een stabiele automatiseringsomgeving; daarnaast denken wij graag met u mee over nieuwe ontwikkelingen en bijbehorende investeringen.

SHS Systems

SHS Systems is een team wat hecht en recht door zee is. Wij beheren en beheersen omgevingen van Microsoft, Linux platformen, Cloudoplossingen zoals hosted werkplekken, Mail zoals anti spam en hosted e-mail, VOIP technieken en Internetaansluitingen zoals Glasvezel. Al deze technieken zijn gekoppeld door een netwerk wat SHS Systems voor u kan monitoren en beheren.

 Met 12 mensen verzorgen wij voor een groot aantal klanten het beheer en onderhoud van IT gerelateerde bedrijfsprocessen. Op locatie en vanuit het datacenter. Wij hebben met opzet gekozen voor een klein team. Puur om de relatie met de klant en de flexibiliteit binnen het bedrijf optimaal te houden. Zo kunnen we snel schakelen en kennen wij al onze klanten.

Tomassen ICT Services BV

Sinds 1990 is Tomassen ICT Services BV actief in het op een persoonlijke wijze analyseren, adviseren, implementeren, operationeel afleveren en beheren van ICT en document verwerkings- en beheersystemen.

Tomassen biedt u een team van professionals, die u als partner kunt inschakelen voor het optimaliseren van uw ICT infrastructuur en document beheer.
In ons demonstratiecentrum in midden Nederland, te Hoevelaken (bij Amersfoort, provincie Utrecht) en Brussel (Tomassen ICT Services BVBA) staan de meest actuele digitale grootformaat en multifunctionele printsystemen opgesteld van business partners KIP, Konica Minolta, Hewlett Packard (HP Preferred Gold Partner 2014), EPSON en Canon. Daarnaast hebben wij een breed assortiment aan online- en offline finishing apparatuur voor professionele nabewerking.

Kortom, Tomassen ICT Services biedt u een breed scala aan diensten en producten op het gebied van ICT.

STH Automatisering BV

Zakendoen draait niet alleen om pure business, maar ook om écht contact. Niet alleen met onze werknemers, maar ook met onze opdrachtgevers. Dat maakt STH anders. Want wij leveren niet alleen kwaliteit en een flexibele service, maar ook een persoonlijke service. Gewoon, omdat wij vinden dat IT persoonlijk moet zijn.

STH is een jong en dynamisch bedrijf, dat gespecialiseerd is in ICT, telefonie en databeheer. Onder leiding van Christiaan Bos en Koos Thierry is STH van kleine eenmanszaak uitgegroeid tot een professionele organisatie met meerdere vakbekwame en gedreven ICT-Professionals in dienst. STH staat voor ‘klantgerichtheid’, en optimaal netwerkbeheer. Wij denken graag pro-actief mee en zijn nauw betrokken bij de implementatie van onze producten. Uw tevredenheid speelt daarbij een belangrijke rol. Want pas als u tevreden bent, zijn wij het ook. Dat maakt onze IT persoonlijk!