Nieuwe voorzitter BHN: René Krebber

“We gaan kijken wat we in de toekomst voor de leden kunnen betekenen. Met z’n allen kunnen we veel toegevoegde waarde leveren,” aldus René Krebber nieuwe voorzitter BHN.
Gerke van Zalk droeg gisteravond na 6 jaar het stokje over aan onze nieuwe voorzitter René Krebber.

Live bij elkaar komen kon helaas nog niet daarom vond onze jaarlijkse ledenvergadering online plaats in samenwerking met Showdesign. Samen met Rob en Emiel en Iris Noelle hebben we er een mooie en inspirerende avond van gemaakt. Ely Hackmann van Nijkerk Nieuws sprak met onze nieuwe voorzitter.  Bekijk het complete nieuwsbericht en de video op Nijkerknieuws.nl. 

Online ledenvergadering

In de studio van Showdesign was fantastische live muziek van Iris Noëlle en in verschillende sessies schoven aan tafel aan: Gerke van Zalk, René Krebber, Yvonne Derkse, Peter Dirksen, Annette Vermaas, Jan Muller, Erik Verhulp en Corine Feenstra. De avond werd gepresenteerd door Rob en Emiel, zij voegde er de nodige dosis humor en inspiratie aan toe.

Naast Gerke van Zalk nam ook Freddy Bakker afscheid van het bestuurd van de BHN, hij kon er helaas niet bij zijn maar via deze weg willen wij hem nogmaals hartelijk bedanken voor zijn inzet en enthousiasme. Corine Feenstra neemt zijn PR & Communicatie rol binnen de bedrijvenkring over.