Nieuwe bestuurder: Christian van den Elsaker

Ik ben Christian van den Elsaker werkzaam bij Bronswerk Heat Transfer te Nijkerk, sindsChris van den Elsaker 1998, waar wij apparaten ontwerpen en produceren voor zowel de gas-, olie- als energie markt. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen.

Ik ben lid van het managementteam en eindverantwoordelijk voor de inkoop, logistiek en uitbestedingen. Hierdoor heb ik veel contact met veel verschillende bedrijven over de hele wereld. Aangezien ik regelmatig in het Verre Oosten ben kom ik veel in aanraking met andere culturen en gewoontes. Dit vraagt om geduld, inlevingsvermogen en aanpassingsvermogen.

Hierdoor leer je te waarderen wat Nederland te bieden heeft en besef je pas hoe zwaar andere landen het nog steeds hebben.
Naast mijn werk vind ik het leuk om sportief bezig te zijn, bijvoorbeeld trimmen, maar ook karten met mijn zoons. Daarnaast ben ik een van de 4 organisatoren van het “Filmfestival Corlaer” wat de laatste drie jaar in het Amfitheater in het park wordt gehouden in de wijk Corlaer.
Dit is een initiatief om meer verbondenheid in de wijk te creëren en elkaar te waarderen.
Wij zorgen voor een voorprogramma en draaien uiteindelijk een familiefilm voor de kinderen en ouders. Het laatste jaar hadden wij een opkomst van ca. 750 mensen!
Dit doen wij op een non-profit basis wat dus betekent dat alles “gratis” is. Hiervoor hebben wij sponsoren nodig uit Nijkerk die ons zowel financieel als met een versnapering ondersteunen.
Ook dit jaar zoeken wij nog een aantal sponsoren die ons willen ondersteunen met een financiële bijdrage.
De kinderen zijn uiteindelijk onze toekomst en toekomstige medewerkers die ook uw bedrijf tot een succes kunnen maken. Toen Pim van Duijn mij vroeg voor de BHN als bestuurslid was het organiseren van het “Filmfestival Corlaer” een factor om de bestuursfunctie van het organiseren van de Bijeenkomsten aan mij over te dragen. Daarbij is de band met de Nijkerkse economie een tweede belangrijke factor.

Chris van den Elsaker (Bronswerk Heat Transfer).