Pim van Duijn vliegt uit

Dit is de allerlaatste keer dat ik als BHN-bestuurslid de werkzaamheden heb verricht als verantwoordelijke voor de Bijeenkomsten en PR & Communicatie.

Ik ben begonnen met JOHN-bijeenkomsten te organiseren en werd door het toenmalige bestuur met Carel van Eijs gevraagd of ik in het échte bestuur wilde plaatsnemen. Ik was ongelooflijk trots. Dat ze mij vroegen vond ik een grote eer. Vooral toen ze zeiden dat ik in positieve zin was opgevallen door mijn enthousiasme, passie en gedrevenheid. “Dat konden ze goed gebruiken binnen het bestuur,” werd erbij gezegd.

Ik heb mijn taken “Bijeenkomsten” organiseren en de BHN op de kaart zetten door middel van “PR & Communicatie” altijd zeer serieus genomen en heb genoten deze werkzaamheden te mogen uitvoeren.

Hoogtepunten waren voor mij Foppe de Haan, Jacco Eltingh, Wim Anker en Annemarie van Gaal. Maar ook het organiseren van een seminar over “Netwerken”, een bedrijfsbezoek aan creatief productiehuis Lukkien en een exclusief bezoek aan de Tweede Kamer. Met name dat we daar de vorige ALV hebben kunnen doen was zeer bijzonder, met achteraf een diner in Nieuwspoort. Want waarom alleen in Nijkerk. Denk buiten de gebaande paden.

Wat me ook altijd veel plezier doet is verbindingen leggen tussen mensen, die daardoor weer verder komen met elkaar. Dat is ook de BHN.

Ik heb een hoop bestuursleden zien komen en gaan. Nu vlieg ik zelf uit. De BHN was een deel van mijn leven. Het is nu tijd voor een volgend hoofdstuk.

Pim van Duijn
IQBuzz – creatieve communicatie

www.iqbuzz.nl