Regio Foodvalley organiseert Fiets naar je werk week van 18 tot en met 25 september

Slim, duurzaam en gezond werken en reizen. Zo maken we Regio Foodvalley voor iedereen bereikbaar. Zoveel mogelijk medewerkers op de fiets helpt daarbij. Van 18 tot 25 september organiseert Regio Foodvalley daarom de Fiets naar je werk week.

In deze week worden er op diverse plekken in de regio activiteiten georganiseerd, zoals de aanwezigheid van mobiele fietsmonteurs waar deelnemers gratis hun fiets kunnen laten checken. Daarnaast zijn er in deze week prijzen te winnen voor zowel individuele deelnemers als organisaties. Het programma van de Fiets naar je werk week is binnenkort terug te vinden op de website en social media kanalen van Regio Foodvalley Slim op weg.

Werken aan vitaliteit
Werkgevers en werknemers gaan tijdens de Fiets naar je werk week op een leuke manier aan de slag met CO2-reductie en zorgen voor vitale collega’s binnen de organisatie. Op deze manier:
• Besparen organisaties en werknemers geld en brengen zij de vervoerskosten omlaag
• Dragen zij bij aan een beter milieu
• Verbeteren zij de algehele conditie van medewerkers

Platform Love to Ride
Regio Foodvalley werkt samen met Love to Ride. Love to Ride is een internationaal succesvol fietsprogramma waar medewerkers, afdelingen en organisaties fietschallenges kunnen aangaan en mooie prijzen kunnen winnen.

Fiets naar je werk week van 18 tot 25 september. Doe ook mee!
Iedereen kan meedoen, individueel of als organisatie. Aanmelden kan op Love to Ride. Door middel van de gratis te downloaden communicatie toolkit van Love to Ride motiveren deelnemers hun collega’s ook mee te doen. De toolkit is te
downloaden via deze link.

Werk maken van fietsstimulering
Wil je als organisatie fietsen van en naar het werk stimuleren, dan biedt Regio Foodvalley Slim op weg hierbij ondersteuning. Mobiliteitsmakelaar Pieter Keeris bespreekt op aanvraag met organisaties de mogelijkheden. Interesse in een intakegesprek? Neem contact op met Pieter Keeris via pieter.keeris@vision-share.nl.