Voorzitter Bedrijvenkring Hoevelaken Nijkerk zwaait af

Bij de Algemene Ledenvergadering op dinsdag 21 maart welke plaats vond in de bibliotheek te Nijkerk heeft er wisselingen in het bestuur van de bedrijvenkring plaatsgevonden. Voorzitter Gerrit-Jan Bezemer droeg het stokje na zes jaar over aan de nieuwe voorzitter.

 

Voorzitterschap

Na zes jaar trouwe dienst zit het bestuursschap voor voorzitter Gerrit-Jan Bezemer erop. Als dank voor zijn inzet de afgelopen zes jaar kreeg hij uit handen van de nieuwe voorzitter Gerke van Zalk, een cheque ter waarde van 300 euro uitgereikt. Gerke van Zalk, eigenaar van het coaching bedrijf Acus, zal het voorzitterschap op zich nemen voor de aankomende drie jaar.

Wethouder Patricia van Loozen sprak ook een dankwoord uit, zij bedankte Gerrit-Jan namens het college voor de prettige samenwerking met de gemeente en ze overhandigde namens de gemeente Nijkerk een boek en een bos bloemen.

 

Nieuw bestuur

 Ook de penningmeester Bram Faber en bestuurslid (ledenwerving) Sam van Gersen traden af, ze hebben beide 3 jaar in het bestuur gezeten, uiteraard werden zij ook even in het zonnetje gezet.

Het penningmeesterschap zal BHN-lid Evert hein Schuiteman, vestigingsleider van Schuiteman Accountants en Adviseurs Nijkerk, op zich nemen. Leendert Verduin, vestigingsmanager van Univé in Nijkerk, is het nieuwe Bestuurslid en zal zich de aankomende drie jaar buigen over de ledenwerving van de BHN.