Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Banen en beroepenbeurs

10 april 2018| 13:30 - 17:00

Veelzijdige Banen- en Beroepenbeurs in Nijkerk

Het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties, onderwijs en de gemeente slaan de handen ineen om met elkaar een Banen- en Beroepenbeurs te organiseren op dinsdag 10 april van 13.30 uur tot 17.00 uur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het belooft een mooi evenement te worden dat voor iedereen toegankelijk is maar zeker interessant voor wie werk  zoekt in welke vorm dan ook. Er zullen namelijk organisaties aanwezig zijn die vrijwilligerswerk bieden of arbeidsmatige dagactiviteiten maar ook bedrijven met vacatures en uitzendbureau’s. Ook zal er een wand worden gevuld met actuele lokale vacatures uit Nijkerk en directe omgeving. Er worden workshops aangeboden en loopbaan- en studieadviseurs staan open voor een adviesgesprek. Een cv check is zo gedaan op de beurs en zelfs voor advies over een perfecte presentatie en een fittest zijn bedrijven beschikbaar.

Voor wie werk of personeel zoekt kan een speeddate heel handig zijn. Elk half uur zal een spreekstalmeester matches maken tussen bedrijven/organisaties en mensen die zoeken naar een netwerkcontact, stage of (vrijwilligers)werk waarna zij samen een kort gesprek met elkaar hebben.

Heb je belangstelling voor deelname op de beurs? Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 23 maart. Afhankelijk van het aanbod zullen wij een selectie maken van de deelnemers om zo te komen tot een zo gevarieerd mogelijke beurs. Er is ruimte voor 30 tot 40 stands/statafels. Wil je alleen vacatures melden die we kunnen plaatsen op de vacaturewand dan is dit ook mogelijk uiteraard.

Wil je een stand in gebruik nemen? Dit zal een tafel met 2 stoelen zijn met aan beide zijden enige ruimte voor bijvoorbeeld een banner. Ook zijn er een aantal statafels beschikbaar. Mocht je nog andere verzoeken hebben dan vernemen wij dit graag en zullen dit bespreekbaar maken met de organisatie (geen garantie). Deelname is gratis.

De banen- en beroepenbeurs vindt plaats in De Schakel, Oranjelaan 10 te Nijkerk

Voor meer informatie kun je bellen met de Nijkerkse Uitdaging T 0652058012 of mail naar nijkerkseuitdaging@gmail.com

Gegevens

Datum:
10 april 2018
Tijd:
13:30 - 17:00
Evenement Categorie:

Contactpagina contactformulier

Contactpagina contactformulier

Gegevens

Datum:
10 april 2018
Tijd:
13:30 - 17:00
Evenement Categorie:

Contactpagina contactformulier

Contactpagina contactformulier