Op Landgoed Slichtenhorst bij Nijkerk ligt prachtig gelegen op een beschutte plek Wijngaard Aan de Breede Beek.
Genieten van heerlijke wijnen uit eigen streek en andere culinaire versnaperingen.
In 2003 begon wijngaardenier Henk Breugem hier met duurzame wijnbouw, eerst op 1 hectare en vanaf 2010 op 2 hectare.
Inmiddels heeft de wijngaard al veel uitstekende wijnen voortgebracht die zelfs internationaal in de prijzen vielen.
Deze bijeenkomst wordt culinair aangekleed door Culinarist Ruud Jansen uit Hoevelaken.
De Culinarist staat voor kwaliteit, originaliteit, service en enthousiasme en gespecialiseerd in het verzorgen van partijen op locatie van groot en klein, door middel van ruim 25 jaar ervaring in de top gastronomie is dit een uitdaging voor ons om een blijvende goede indruk achter te laten.
De laatste 7 jaar zijn we dan ook zeer actief met de Big Green Egg, deze veelzijdige manier van out door cooking is een aanvulling geworden in ons smakenpalet en smaakt altijd naar meer.