Bijeenkomst voor JONG-ondernemers


Donderdagavond 28 november was het dan zover. Op verzoek van een aantal jonge ondernemers organiseerde de BHN met een tweetal leden een unieke avond in het Tabakshuis in Nijkerk, specifiek voor jonge ondernemers en jonge ondernemende professionals tot ongeveer 40 jaar.
Het doel? Ontmoeten, inspireren en het delen van kennis en ervaring in een relaxte sfeer!
Deze avond kende een andere opzet dan de meeste BHN-bijeenkomsten. Althans op de eerste avond in het Tabakshuis. En paar rondjes pubquiz, gingen er wel in. En een spelletje spelen is sowieso leuk.
De avond was een mix van twee inspirerende TED-talks, afgewisseld met een gezellige pub quiz waarin de jonge ondernemers werden getest op hun kennis van onder andere Nijkerkse feitjes, ondernemerschap en algemene kennis. De ene TED-talk ging over virtual reality (DRI-VR) tijdens rijlessen. Pieter Roordink (33 jaar) vertelde er over. Wat begon als een idee om eigen cursisten iets extra’s te bieden is uitgegroeid tot een product, waar andere rijschoolhouders veel interesse in tonen.
De tweede ging over hottubs. Chiel Kraai (27 jaar) heeft zijn onderneming (Welvaere) sinds november aan de Amersfoortseweg. De kern van zijn verhaal: laat je medewerkers vooral hun eigen ding doen, geef ze verantwoordelijkheid, maar laat ze vooral zelf beslissen.
De avond werd afgesloten met een gezellige borrel.
Omdat er vanuit de jonge ondernemers vraag lijkt te zijn naar deze bijeenkomsten maar deze op dit moment niet in de gemeente Nijkerk bestaan gaat de BHN een vervolg geven aan dit initiatief (met als naam: JOHN033, Jong Ondernemers Hoevelaken Nijkerk) en kijken of deze ondernemers het op prijs stellen als dergelijke bijeenkomsten vaker voor deze specifieke doelgroep wordt georganiseerd, vanuit de BHN. En waarom niet? Er zijn al vergelijkbare clubs in omliggende gemeenten die ook succesvol zijn.

Houdt de nieuwsberichten in de gaten, binnenkort volgt er meer over het vervolg van dit initiatief!