Actuarial Advice B.V.

Actuarial Advice B.V. is in december 2013 opgericht door Marc Simon Visser.Actuarial Advice richt zich op het geven van actuarieel advies en project management.Actuarieel advies is een breed begrip en in principe kan Actuarial Advice ingezet worden op alle actuariële werkgebieden en gerelateerde risk management vraagstukken. Daarnaast heeft Actuarial Advice brede ervaring opgedaan in project management bij verandertrajecten (implementatie nieuwe pensioenproducten en transitie pensioenfonds naar een APF).Naast advieswerkzaamheden houdt Marc Simon zich ook bezig met het ontwikkelen van een coöperatieve oudedagsvoorziening.Samenleven Nederland richt zich op ondernemers. Veel ZZP-ers hebben nog geen inkomensvoorziening voor later.We bieden een mogelijkheid om samen te voorzien in eerste levensbehoeften, nu en in de toekomst.Voor meer informatie, zie www.samenlevennederland.nl

ABZ Diervoeding

 

A+B adviesgroep

Je eigen adviseur, een vast aanspreekpunt. Iemand die ernaar streeft om je in je totaliteit te kennen. Niet alleen qua cijfers, maar ook qua normen, waarden en dromen. Iemand die je onafhankelijk en objectief advies geeft op basis van jouw situatie en toekomstvisie. Een deskundig en gecertificeerd expert die ervoor zorgt dat je financiële zaken aan dat totaalplaatje voldoen. Zodat je met een gerust hart terug naar buiten gaat. Verlost van je zwaarste zorgen en met een antwoord op je grootste onzekerheden.Past deze persoonlijke aanpak bij jou?Dan zijn wij graag jouw financieel adviseur! De persoon met de heldere kijk, die je informeert en begeleidt. Dat doen we met onze beide voeten op de grond en dat gaat naar onze mening het best in een comfortabele sneaker.Ons kantoor kent een bezetting van 6 medewerkers. Door onze kleinschaligheid kunnen wij u optimaal van dienst zijn bij uw wensen en behoeften op het gebied van administratie en belastingen.Wij hechten grote waarde aan persoonlijk contact met onze cliënten. Wij hebben dan ook voor iedere cliënt een vast aanspreekpunt.Wij zijn aangesloten bij het Register Belastingadviseurs ter waarborg van de kwaliteit van onze werkzaamheden. Onze dienstverlening gaat op basis van persoonlijk contact en vertrouwen in elkaar. Dit wordt als zeer prettig en constructief ervaren. Bij ons krijgt u antwoord op al uw vragen.Wij bieden al onze diensten aan tegen scherpe concurrerende tarieven. U heeft de mogelijkheid om met ons een afspraak te maken over een vaste prijs voor de door u gekozen dienstverlening.Onze cliënten bevinden zich in:Midden en KleinbedrijfZZP’ersVrije- en medische beroepsbeoefenaarsStichtingen en VerenigingenParticulieren

ABN Amro Bank N.V.

ABN AMRO Bank Nijkerk, de bank anno nu, maar wel met die vertrouwde aandacht en service van vroeger. Loop eens binnen op ons kantoor voor een gesprek! U bent van harte welkom!

Accent Praktijkonderwijs Nijkerk

Accent Nijkerk is een zelfstandige school voor Protestants Christelijk Praktijkonderwijs. Samen met de school Accent Amersfoort Praktijkonderwijs vormen deze twee scholen de divisie Praktijkonderwijs binnen de Meerwegen Scholengroep.Er wordt Praktijkonderwijs verzorgd aan jongeren van 12 tot maximaal 18 jaar. Deze vorm van onderwijs is bestemd voor leerlingen met een integrale leerachterstand die niet in staat geacht worden om een diploma te behalen in één van de leerwegen in het VMBO. Ook niet met extra ondersteuning door middel van leerwegondersteunend onderwijs.De school bereidt leerlingen voor op wonen, werken en vrije tijd vanuit een actieve rol als burger in de maatschappij.De leerling is geen moeilijk lerende met beperkingen maar een anders lerende met kansen, kansen die voor een groot deel door het onderwijs geboden kunnen en moeten worden.

Bad Hulckesteijn

Bad Hulckestijn is een splinternieuw recreatiepark, direct gelegen aan het prachtige water van het Nijkerkernauw op de Veluwe. Op het nieuwe Bad Hulckesteijn wordt hard gewerkt aan een complete metamorfose. Diverse luxe faciliteiten zijn er al gerealiseerd, waaronder de receptie, een heerlijk restaurant met ruim terras, een snackbar, een zwembad, een speelhonk en diverse speeltoestellen. In de naastgelegen jachthaven legt u uw eigen boot aan en geniet u samen met andere watersporters. U vaart of zeilt zó richting het Veluwemeer of het IJsselmeer.

Arla Foods B.V.

Arla is een coöperatie waarbij 12.500 melkveehouders zijn aangesloten en waarbij 19.000 enthousiaste zuivelliefhebbers werken die graag alle mogelijkheden van melk benutten. We zijn ambitieus, en gaan verantwoordelijk en ruimdenkend om met de wensen en ideeën van onze klanten. We streven ernaar het beste uit melk te halen zodat jij daar een leven lang van kunt profiteren.

Automobielbedrijf A.B. Visser B.V.

Visser Automotive is uw Full Service Mobiliteitspartner en dealer van Peugeot, Citroën automobielen. Kwaliteit en Service in mobiliteit, daar gaat het om bij Visser Automotive. Onderdeel van Visser automotive is o.a. Visser Lease, een onderscheidende leasemaatschapij, Autowaspark Nijkerk, één van de betere wasstraten en poetscentra van Nederland, Nederlandsche Assurantie Groep; gewoon goed en voordelig verzekerd.Op zoek naar een professionele en betrouwbare leverancier van je auto of je wagenpark? Neem gerust contact met ons op!

Asfalt Centrale Nijkerk

 

Autoschade Herstel Hacom Nijkerk

Schadeherstelspecialist.nl is onderdeel van Hacom Nijkerk. Dat is een landelijke keten van ruim 50 schadeherstellers met focus op vakmanschap en topkwaliteit. Met hart voor het vak en uw auto zorgen deze zelfstandige ondernemers ervoor, dat de auto weer als nieuw, duurzaam maar vooral veilig de weg op kan. Het herstelwerk wordt uitgevoerd door gekwalificeerde vakmensen.Binnen de Autoschade Herstel Groep worden efficiënte en uniforme schadeherstel- en administratieve processen gehanteerd, ondersteund door klantgerichte automatisering. Dit wordt gecombineerd met duurzaam, innovatief en betaalbaar werken. U kunt rekenen op persoonlijke service en een complete schadeafwikkeling op hoog niveau.