Uitnodiging 8 juni: Salentein Dinerbijeenkomst met gemeente Nijkerk – Gastspreker Allard Lindhout

LAATSTE KANS: AANMELDEN KAN UITERLIJK T/M VRIJDAG 3 JUNI!

Woensdag 8 juni is alweer het jaarlijkse Salentein Diner in samenwerking met de gemeente Nijkerk. 

Als spreker hebben wij  Allard Lindhout uitgenodigd. Allard is scheidsrechter eredivisie en zal ons in een interactieve presentatie nieuwe inzichten geven in het belang van partnerschap en samenwerking.

Hoe creëer je medewerking van de spelers in het veld en voorkom je escalatie van een voorval. Hoe groot is rol van verbale en non-verbale communicatie met spelers en grensrechters.

Over Allard

Tien jaar nadat Allard in Apeldoorn zijn debuut maakte in het betaalde voetbal kon hij zich niet voorstellen dat hij tien jaar later zijn Champions League debuut zou maken op het befaamde Celtic Park tijdens Celtic en Ferencváros. Een droom voor iedere scheidsrechter.

De weg naar het hoogste Europese niveau zat echter vol hordes, kritiek vanuit de media en het publiek, maar ook persoonlijke hordes. Allard weet het publiek aan zich te binden wanneer hij zijn verhaal vertelt over de strijd tegen kilo’s en omgaan met de extreme druk die het vak met zich meebrengt. 
Bron: www.allard-lindhout.nl

Programma:

17:00 uur – Ontvangst van gasten

17:30 uur  – Woord voorzitter BHN & Wethouder Economische Zaken

17:45 uur – Spreker Allard Lindhout

18:30 uur   – 4-gangen diner (met een wissel na de tweede gang)

Locatie
De Salentein
Putterstraatweg 5 – 7
3862 RA, Nijkerk

Aanmelden
Aanmelden kan hieronder.
Let op bij het aanmelden zit er nog een fout in ons formulier waar aan gewerkt wordt. Er staat: ‘Gebruiker van”  hier mag jij je ‘bedrijfsnaam’ invullen.

Introducee meenemen?
Laat dit dan weten in het opmerkingenveld wanneer jij je aanmeld, of laat de introducee zichzelf aanmelden door de volgende link te delen: https://www.chainels.com/141653310803156755 

We zien jullie heel graag op woensdag 8 juni, tot dan! 

Bronvermelding foto Allard Lindhout: gele kaart: Orange Pictures