Nieuw bestuurslid Erik Verhulp

NIJKERK- Erik Verhulp wordt het nieuwe bestuurslid van BHN. De bedrijfsleider van Jecor Nijkerk volgt daarmee Chris van den Elsaker op.

Dat werd onlangs bekendgemaakt. Erik Verhulp – die zelf pas sinds kort in Nijkerk woont – is altijd actief geweest binnen bedrijfsverenigingen. Een bestuurlijke functie bij BHN kon volgens hem niet achterblijven. “Gezien de verhuizing leek het mij interessant om een functie binnen het bestuur te bekleden”, vertelt Erik. “Een netwerk zoals BHN helpt je als ondernemer verder, dus toen er bij het nieuwjaarsdiner een oproep werd gedaan, besloot ik te reageren. Op deze manier wil ik graag een bijdrage leveren aan het voortbestaan van dit netwerk.”

Voorheen was Erik werkzaam bij een collega uit het Westen van Nederland waar Jecor een samenwerkingsverband mee heeft. Na een goede samenwerking raakte het nieuwe bestuurslid in gesprek met de partij uit Nijkerk. Niet veel later maakte Verhulp de overstap naar Jecor. Zijn interesse in bedrijfskleding speelde daarbij een grote rol. “Jecor heeft zich in de laatste jaren gespecialiseerd op het gebied van bedrijfskleding”, vertelt Erik. “Techniek wordt verwerkt in kleding en daarmee bieden wij een totaalpakket aan ondernemers in de bouw en industrie. En dat assortiment is breed. Van schoenen tot persoonlijke beschermingsmiddelen voor gehoor, hoofd of handen. Op branche afgestemd en gegarandeerd veilig. Alle persoonlijke beschermingsmiddelen en bedrijfskleding voldoen aan diverse normeringen en worden afgestemd op de uit te voeren werkzaamheden. Bijvoorbeeld voor brandvertraging, maar ook op het gebied van zicht en reflectie.”

De komende jaren wil Verhulst samen met Jecor werken aan de uitbreiding van de vestiging Nijkerk. In combinatie met een functie in het bestuur van BHN wil hij zijn zakelijk netwerk in Nijkerk vergroten. Leden die willen kennismaken met Erik kunnen hem tijdens een van de volgende bijeenkomsten ontmoeten. “Ik kijk ernaar uit om alle leden te ontmoeten en elkaar te inspireren in het ondernemerschap”, aldus Verhulp.