Nieuw lid: Rijk van Korlaar Managementadvies

Ik ben werkzaam als interim manager en/of consultant. Mijn werk omschrijf ik daarin als volgt: Rijk van Korlaar Management advies helpt organisaties succesvol veranderen. Middels de “ondernemersdriehoek” maken we complexe situaties graag helder voor u. De driehoek; de ondernemer, onderneming en de verandering zijn de bouwstenen van uw bedrijf. Hun onderlinge verband bepaalt voor een groot deel het succes. Meer informatie op www.rijkvankorlaar.com

Rijk van Korlaar

Daarnaast ben ik op 1 oktober jl. live gegaan met een nieuwe onderneming. De razendsnelle ontwikkelingen op de arbeidsmarkt vergen veel flexibiliteit. In de onderneming gaan we snel, eenvoudig, goedkoop en transparant, bedrijven toegang geven tot een netwerk van Zelfstandig Professionals. Deze ZP-ers zijn gescreend door specialisten, zodat opdrachtgevers weten dat ze kwaliteit in huis krijgen. Het is een internet bases bedrijf, waardoor kosten laag zijn voor bedrijven en ZP-ers. Extra services zijn leverbaar ook hier tegen transparante tarieven. Het motto: “we bieden expertise, zonder de woekermarges van kaartenbakbeheerders!” Meer informatie op www.zpconnect.eu.

Ik wordt graag geïnspireerd door ondernemers en heb in mijn carrière al veel mensen en ondernemingen kunnen inspireren om handig om te gaan met complexe veranderingen. Dat is wat ik wil brengen en halen in de Bedrijvenkring Hoevelaken Nijkerk.

 rijk