Publicaties – Corlaer Corner – Nieuwe winkel in het centrum Nijkerk

Geachte heer/mevrouw,

Wij zijn leerlingen van klas KC4A en BC4A van het Corlaer College in Nijkerk. Momenteel zijn wij druk bezig met de voorbereiding van het project ondernemen. Dit project houdt in dat wij een winkel gaan openen in het centrum van Nijkerk waarbij wij zelf mogen bepalen welke producten we gaan verkopen. Hierbij worden we geholpen door Stichting Streams. Zij hebben een pand voor ons ter beschikking gesteld. Stichting Streams heeft als doel om lokale initiatieven die er zijn te verbinden. En samen met Nijkerk te bouwen aan Nijkerk. Een levendige plek in het centrum van Nijkerk waar je mag groeien en bloeien. Het helpen van jong tot oud in het vormgeven aan het leven, van zichzelf en van elkaar.

Op dit moment denken we na over de inrichting/uitstraling van de winkel, wat we kunnen gaan verkopen en hoe we zorgen voor voldoende aandacht voor onze winkel.
De hulp van ervaren ondernemers zouden wij hierbij goed kunnen gebruiken en daarom wil ik u vragen of u ons daarbij zou willen helpen. Ik denk daarbij aan advies en het delen van uw ervaring. U bent van harte welkom om hier zelf invulling aan te geven.

Indien u bereid bent om ons te helpen en te adviseren, zou u dan een email willen sturen naar: ondernemen@corlaercollege.nl? U kunt natuurlijk ook altijd binnen komen lopen in de winkel aan het Verlaat 1 op maandagmiddag, van 12.30 – 16.00 uur zijn wij hier wekelijks aanwezig.

Alvast bedankt voor uw medewerking!