Experttafel ‘Procesoptimalisatie in de maakindustrie’

Onbenut potentieel activeren in je productieproces.

woensdag 20 november 2019 15:15 uur – 18:00 uur
De Nooij Stainless B.V.,Voltastraat 7, 6717 AJ in Ede

In de maakindustrie is het productieproces de eigenlijke motor van je bedrijf. Daar worden de producten gemaakt die geld opleveren. Opvallend is dat de praktische kennis om deze processen optimaal te laten presteren niet op school wordt geleerd. Deze kennis leer je in de praktijk, maar bij het mkb is die vaak onvoldoende aanwezig. Dit onbenutte potentieel biedt ontzettend veel kansen.

De Experttafel start met een introductie van Christiaan de Nooij van De Nooij Stainless B.V.
Daarna is het woord aan Bas van den Brink. Bas.Procescoach helpt bedrijven om deze kansen inzichtelijk te krijgen en te benutten. Dit doet hij via een beproefde methode die talloze bedrijven wereldwijd heeft geholpen uiteenlopende prestatie-uitdagingen te verbeteren.

Bas gebruikt deze middag een voorbeeld van het Amerika van 1941, uit de historie van de vliegtuigindustrie. De productie van de B-24 Liberator, waarvan er tegen het einde van de Tweede Wereldoorlog elke 55 minuten één van de band vloog. De ideeën die tot deze prestaties hebben geleid, kunnen tot verrassende optimalisaties leiden. We gaan samen kijken of en hoe deze in jouw proces toegepast kunnen worden. En welke prestatieverbeteringen kunnen worden. Bas laat ook zien dat voor veel van deze verbeteringen slechts minimale investeringen nodig zijn.
Ondernemers die hun productieproces willen optimaliseren zijn van harte welkom om tijdens deze experttafel hun vragen voor te leggen aan Christiaan en Bas. Deelname aan de experttafel is gratis.

Aanmelden via rctgelderland.nl voor 18 november. Vol = vol! Meld je hier aan

Programma

15:15 uur Inloop
15:30 uur Christiaan de Nooij: Introductie De Nooij Stainless B.V.
16:00 uur Bas van den Brink: Procesoptimalisatie in de maakindustrie
17:00 uur Pauze
17:15 uur Interactieve sessie
17:45 uur Drankje en hapje
18.00 uur Afsluiting