Publicaties – Opening Corlaer College 8 november 2017

Opening van de Corlaer Corner

Op het Corlaer College is dit jaar in de vmbo basis- en kaderberoepsgerichte leerweg het nieuwe examenprogramma van start gegaan. Een van de onderdelen van het nieuwe examenprogramma is Ondernemen. Dit is onderdeel van het profiel Economie en Ondernemen (EenO). De uitdaging is om het leren van de leerlingen praktischer te maken.
Negen leerlingen zijn de afgelopen 9 weken bezig geweest om een eigen winkel op te starten in het centrum van Nijkerk. Drie pop-up-stores zijn klaar om van start te gaan. De winkel krijgt de naam Corlaer Corner. Op 8 november 2017 vindt de officiële opening plaats. Je wordt van harte uitgenodigd om er bij te zijn. Om 15:30 staat de opening gepland.
Voor de leerlingen van het basisonderwijs en van het Corlaer College is tijdens de opening een Fifa18 toernooi met mooie prijzen georganiseerd.
We zijn blij om te zien dat de leerlingen die de winkels hebben opgezet, gegroeid zijn in hun ondernemende kwaliteiten. Kom en aanschouw! Het adres van de Corlaer Corner is Verlaat 1 in het centrum van Nijkerk.

Hartelijke groeten namens het hele team Economie & Ondernemen,
Ronald Schaefer en Peter van Montfrans