Rabo Kenniscafé Verduurzaming bedrijventerreinen

Beste leden,

Onderstaande uitnodiging van Rabobank brengen we graag onder jullie aandacht. 

Met vriendelijke groet,

Bestuur BHN

Beste relatie,

Het is niet meer de vraag óf bedrijventerreinen moeten verduurzamen, maar de vraag is hóé ze het beste kunnen verduurzamen. Op weg naar een duurzaam bedrijventerrein kom je langs diverse knooppunten. Een van die knooppunten is netcongestie: het elektriciteitsnet is op veel bedrijventerreinen overbelast, waardoor nieuwe of grotere aansluitingen de komende jaren niet mogelijk zijn.

Als bankier van de Energietransitie helpen we je graag bij deze uitdaging. Daarom nodigen we je uit voor het Rabo Kenniscafé met als thema ‘Netcongestie, van inzicht naar concrete oplossingen’. Deze vindt plaats op maandag 6 november van 20.00 tot 22.00 uur bij Rabobank, Utrechtseweg 25 in Zeist.

Oene Venema van Bedrijventerreinaanpak.nl neemt je aan de hand van praktijkvoorbeelden uit de regio mee op reis van de netcongestieproblematiek tot dé concrete oplossing in de vorm van een Energy Hub. Na een korte pauze is er ruimte om met elkaar ervaringen uit te wisselen, waarna Martin Ossendrijver (specialist Energietransitie) vertelt hoe Rabobank je kan helpen met de financiering.

Programma

19.30 uur – Inloop
20.00 uur – Welkomstwoord Rabobank – Rients Schuddebeurs
20.05 uur – Netcongestie & Energy Hubs – Oene Venema
20.55 uur – Break
21.10 uur – Waar loop je tegenaan op ‘jouw’ bedrijventerrein?
21.30 uur – Wat kan Rabobank voor jou betekenen? – Martin Ossendrijver
21.45 uur – Afsluiting en netwerkborrel
22.30 uur – Einde

Wil jij leren van praktijkvoorbeelden uit jouw eigen regio en ontdekken hoe je tot een Energy Hub kunt komen? Meld je dan via onderstaande link aan voor dit informatieve en inspirerende kenniscafé.

Klik hier om je aan te melden voor 6 november