Sponsormogelijkheden Glazen Thuis Nijkerk

Het jaar 2020 is voor ons allemaal anders dan anders gelopen. Er zijn geen businessborrels meer en netwerken is zoveel mogelijk online. Een groep vrijwilligers van het Glazen Huys Nijkerk – een goede-doelen-initiatief dat van 2013 tot 2017 heeft gedraaid – heeft daarom besloten het Glazen Huys weer op te tuigen. In verband met de coronamaatregelen een heel ander concept, maar wel in een vertrouwd jasje. Er wordt geld ingezameld en dit jaar niet voor 1 goed doel maar voor mensen die geraakt zijn door corona. Iedereen in de gemeente Nijkerk kan iemand nomineren, bijvoorbeeld helden in de zorg, iemand die geen werk meer heeft door corona of een bruidspaar dat de grote dag steeds uit heeft moeten stellen. Het plan is om een positief geluid te laten horen via de zender van A1 Mediagroep, van 14 tot en met 19 december. De organisatie wil een week lang positiviteit brengen, een glimlach op vele gezichten toveren en goede energie verspreiden. Hiervoor zal worden geshopt bij onder meer de horeca, zo wordt ook deze branche gesteund. Inzamelacties zullen zoveel mogelijk online zijn. Glazen Huys heet daarom dit jaar Glazen Thuis.

Voor jou als ondernemer biedt dit interessante mogelijkheden! Omdat je bedrijfsnaam nu minder in beeld komt via evenementen zoek je misschien naar een andere opties om gezien en gehoord te worden. Via sponsoring van het Glazen Thuis is dit te realiseren. Glazen Thuis heeft voor ondernemers een gevarieerd aanbod aan sponsorpakketten samengesteld. Je kunt al Vriend van het Glazen Thuis worden voor € 100 maar er zijn ook meer uitgebreide pakketten waarbij je logo wordt gepromoot via social media en via de uitzendingen, er kan een camerateam opnames doen in je bedrijf en het is bijvoorbeeld ook mogelijk om samen met je personeel een top 5 van de meest gedraaide plaatjes te laten horen. Een andere manier van bedrijfssponsoring met een groot bereik. De zender van A1 Media is namelijk te horen in het gebied van Amersfoort tot aan Zwolle en wereldwijd via internet. Tijdens de actieweek in december wordt enorm veel gekeken via de kabel, internet en geluisterd naar de radio.

 

De sponsorpakketten staan op de website: glazenthuis.nl/sponsors. Het contactformulier staat voor je klaar om ingevuld te worden. Laat je ook een positief geluid horen en doe je mee? Voor Nijkerk door Nijkerk met dank aan de leden van de Bedrijvenkring Hoevelaken Nijkerk.