Uitnodiging Docent in Bedrijf 2023

Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt nodigt je uit voor Docent in Bedrijf 2023 op 13 november

De arbeidsmarkt verandert in razend tempo, door trends als Ai en krapte op de arbeidsmarkt. Verandert de vraag op de arbeidsmarkt? Dan verandert het onderwijs daar in mee. De werknemers en ondernemers van de toekomst worden nu opgeleid. Kijkend naar de toekomst zijn verbinding en samenwerken cruciaal.

Speciaal voor medewerkers in het onderwijs en de arbeidsmarkt gaat wederom hét event van Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt ‘Docent in Bedrijf 2023’ voor onderwijs en arbeidsmarkt regio Amersfoort plaatsvinden. Het inspirerende programma brengt docenten en ondernemers dichter bij elkaar. De ontmoetingen zorgen voor een verbetering in de aansluiting onderwijs en arbeidsmarkt. Bedrijvenkring Hoevelaken Nijkerk is partner van Netwerk O&A om de verbinding onderwijs en arbeidsmarkt in de regio te stimuleren. Afgelopen jaar hebben ruim 200 deelnemers aan het event deelgenomen voor het middag- en of avondprogramma, ook dit jaar belooft het een succes te worden.

Het programma bestaat uit een middag- en avondprogramma. Tijdens het middagprogramma van 15.00-16.30 uur brengen docenten en ondernemers een bezoek aan één van de deelnemende inspirerende bedrijven of organisaties. Tijdens het avondprogramma is er de mogelijkheid om Inspiratiesessies bij te wonen en je zo te laten inspireren door aansprekende sprekers en te netwerken tijdens het netwerkbuffet.

De locatie van het Avondprogramma is ROC Midden Nederland, Disketteweg 10 Amersfoort. Tijd 17.00-20.30 uur.

Wij nodigen je van harte uit om maandag 13 november aanwezig te zijn bij Docent in Bedrijf.

Het gehele programma en de mogelijkheid voor aanmelden lees je via https://netwerkoa.nl/docent-in-bedrijf-2023/