Bedrijvenkring Hoevelaken-Nijkerk presenteert vernieuwde website

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan de vernieuwing van de website van de Bedrijvenkring Hoevelaken-Nijkerk. Met gepaste trots lanceerde voorzitter Gerrit Jan Bezemer het vernieuwde platform dat werd ontwikkeld in samenwerking met internetbureau Draad uit Nijkerk.

De vernieuwde website is de centrale spil in de communicatie van de Bedrijvenkring. Met uitgebreide informatie van leden, aankomende evenementen en nieuwsberichten is de website een belangrijk informatiemiddel voor ondernemend Nijkerk. Ook kunnen ondernemers van de bedrijvenkring eenvoudig eigen publicaties toevoegen. Daarmee draagt de website bij aan het versterken van het onderlinge netwerk.

Voorzitter Gerrit Jan Bezemer is verguld met de nieuwe online uitstraling en functionaliteiten: “We zijn een dynamische businessclub. Daar hoort een website bij waarin we onze leden in de spotlight zetten. De website bevat alles waar een moderne website aan moet voldoen, zo is de website onder andere perfect te raadplegen op smartphones en tablets. Ook aan de achterkant hebben we een grote stap gezet door het aanmelden voor evenementen flink te vereenvoudigen. Alle credits naar de jongens van Draad die zich hebben ingezet voor de Bedrijvenkring.”

Voor Draad is de vernieuwde website een stap richting meer voet aan de grond in de regio: “We merken dat onze klantenkring zich voor het grootste deel buiten Nijkerk bevindt. En dat is eigenlijk zonde, want juist in Nijkerk en Hoevelaken valt er qua zakelijke websites nog flink wat te verbeteren. De website blijkt in veel gevallen toch het eerste contactmoment, waarbij je potentiële klanten of opdrachtgevers meteen wilt triggeren. Met de nieuwe website voor de Bedrijvenkring geven we een klein kijkje in de ongekende mogelijkheden van een website.” vertelt Bart Nieuwenweg namens Draad.

De vernieuwde website van de Bedrijvenkring Hoevelaken-Nijkerk is te bekijken via www.bhninfo.nl. Wij nodigen leden uit gebruik te maken van de mogelijkheid zelfstandig, voor leden relevante publicaties, te plaatsen op de website