Korting op deelname LekkerNijkerk Gids

Beste leden,

LekkerNijkerk brengt in 2024 de vijfde LekkerNijkerk Gids uit. Leden van de BHN krijgen 15% korting op een uiting in de gids (interview + portret kost nu €340 en een hele pagina €127,50). Hierbij delen we een bericht vanuit LekkerNijkerk.

Met vriendelijke groet,

Bestuur BHN

Na het succes van de vorige vier edities, zijn we op dit moment weer druk bezig met de voorbereidingen voor de vijfde LekkerNijkerk Gids. Met een oplage van ruim 10.000 stuks wordt deze gids een jaar lang verspreid in de centra van Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken en bij hotels en campings in de regio. De ervaring leert ons dat de boekjes ieder jaar ‘uitverkocht’ zijn en vaak een jaar lang worden bewaard.

De LekkerNijkerk Gids inspireert en informeert vrijetijdsgenieters over leuke activiteiten, de mooiste winkels, de lekkerste restaurants, historie en veel meer. Met deze gids laten we graag de veelzijdigheid van onze kernen zien: Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken. Draagt uw onderneming hieraan bij? Dan vinden we het geweldig als u in de gids wilt staan!

We hebben een aantal korte vragen voor u. Zou u onze vragenlijst willen invullen, zodat we weten of en hoe u in de gids vermeld wilt staan?

Klik hier om de vragenlijst te openen

Alvast bedankt voor het invullen!