Serva A28

Serva A28 is gevestigd op het nieuwe centraal gelegen bedrijventerrein Arkerpoort te Nijkerk. De vestiging ligt langs de A28 nabij knooppunt Hoevelaken (A28 / A1). De vestiging ligt op 1 minuut rijden van de snelweg afrit 8a, Amersfoort-Vathorst / Nijkerk-Zuid. In de 3000 m2 grote showroom zijn alle nieuwe Volvo modellen en ruim 150 occasions te vinden. Daarnaast beschikt de vestiging over een moderne werkplaats met de meest geavanceerde apparatuur en een comfortabele wachtruimte met flexwerkplekken, waar u in alle rust kunt werken tijdens het wachten.

Banden Service Nijkerk

“Doordat wij onderdeel zijn van een van de grootste onafhankelijke ketens in Europa, kunnen wij banden van alle bekende A-merken tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Zomer- en winterbanden, voor elk type auto. Oh ja, en wij leveren ook eigenmerk banden, de Summerstar en Winterstar. Innovatieve banden die door een zeer bekend A-merk worden geproduceerd. Kwalitatief hoogwaardige banden die voldoen aan alle eisen, maar dan ook nog eens zeer concurrerend geprijsd zijn. Op die manier kun je er als klant zeker van zijn dat je dus altijd de beste bandendeal hebt.

Wij zijn voor de volle 100% merkonafhankelijk, dit vinden wij erg belangrijk want hierdoor bent u, als klant, gegarandeerd van een eerlijke bandendeal.

Vanzelfsprekend hebben wij in de nieuwe vestiging de modernste apparatuur staan, zodat wij een perfecte montage, inclusief balanceren en uitlijnen kunnen garanderen. Daarom geven wij iedere klant een 100% tevredenheidsgarantie, dus blijkt dat er iets niet goed is dan herstellen wij dat direct! Wij bieden met Banden Service Nijkerk feitelijk dezelfde gerenommeerde service en kwaliteit zoals onze bestaande klanten al van ons gewend zijn.

Bouw Logistic Services

Transport en warehousing

Het familiebedrijf Bouw Logistic Services is in 80 jaar gegroeid tot een specialist in transport en warehousing. Vanuit het centraal gelegen Nijkerk verzorgen wij voor onze klanten voortransport, opslag en distributie van grondstoffen en eindproducten. Zij kunnen rekenen op de beste afhandeling van hun goederenstroom – in de breedste zin van het woord.

Bouw Logistic Services heeft oplossingen voor alle logistieke wensen, komt afspraken na en beoogt een structurele samenwerking. Het bedrijf heeft daarvoor het beste equipment ter beschikking, moderne warehouses en betrokken medewerkers.

Benelux in eigen beheer

We verzorgen transporten wereldwijd. Grote en kleine partijen zijn bij ons in vertrouwde handen. Desgewenst werken we samen met betrouwbare partners. In Nederland, België en Luxemburg doen wij al het wegtransport zelf. Van kleine zendingen tot en met vrachtwagens vol verwerken wij met eigen mensen en materiaal. Dat betekent korte lijnen, snelheid en kwaliteit.

Naast de generieke logistieke dienstverlening werken we ook voor specifieke markten. Een goed voorbeeld is de markt voor wijn en gedistilleerd met heel speciale uitdagingen. Denk maar eens aan de distributie van kwetsbare flessen en de aflevering daarvan in de binnensteden.

Samen sterk

Bouw Logistic Services wil de logistieke partner van klanten zijn. Wij nemen uw zorg uit handen en denken mee. Het is onze gewoonte om regelmatig de innovaties in ons vak en de ontwikkelingen in uw business te bespreken. Zo verhogen we de efficiency en optimaliseren we uw logistieke keten. Want de sterkste keten wint.

Ekris Nijkerk bv

Welkom bij misschien wel de gezelligste BMW dealer van Nederland: Ekris Nijkerk. Ons team van specialisten met jarenlange BMW ervaring kunnen u perfect adviseren. Of het nu om de aanschaf of onderhoud van uw BMW betreft, wij helpen u graag. Wij kijken met plezier uit naar uw bezoek!

Broekhuis Nijkerk

Welkom op de pagina van Broekhuis Opel en Ford in Nijkerk. Wij zijn officieel Opel en Ford dealer voor de regio Nijkerk. Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte Opel of Ford of is uw auto toe aan onderhoud / reparatie? Broekhuis Nijkerk is dé aangewezen Opel en Ford specialist en helpt u graag op weg.

Onze medewerkers hebben maar één doelstelling; u onbezorgd rijplezier bieden. Wilt u kennis maken met Broekhuis Opel en Ford Nijkerk dan bent u van harte welkom in ons bedrijf.

 

Bakker Bedrijfswagen Groep

Bakker Bedrijfswagen Groep verkoopt en onderhoudt bestelwagens en vrachtwagens. Met 8 vestigingen in het hart van Nederland en dealer van DAF, Iveco Daily, Fiat Professional, BÄR laadkleppen en Carrier Transicold koel/vriesmachines mag Bakker Bedrijfswagen Groep zich bogen op een lange staat van dienst. Met volle tevredenheid van de klanten want zodra bij een van de klanten van Bakker Bedrijfswagen Groep zich een probleem voordoet, komen de onderhoudsspecialisten van de mobiele service met een speciaal ingerichte servicewagen direct naar de klant toe, ongeacht tijd en locatie. Met deze mobiele service loopt Bakker Bedrijfswagen Groep binnen Nederland voorop in de service aan gebruikers van bedrijfswagens.

Er werken zo’n 225 medewerkers bij Bakker Bedrijfswagen Groep, ook afgelopen jaar weer DAF-dealer van het jaar. Bakker Bedrijfswagen Groep heeft vestigingen in Amersfoort, Apeldoorn, Barneveld, Doetinchem, Harderwijk, Nijkerk, Scherpenzeel en Winterswijk. Naast verkoop, onderhoud en schadeherstel levert Bakker Bedrijfswagen Groep service aan touringcars, campers en Welgro bulkopleggers.

Kenmerkend voor de bedrijfscultuur is dat men dicht bij de klant staat. Wat de klant beweegt, beweegt ook in de haarvaten van de mensen van Bakker Bedrijfswagen Groep. Bakker Bedrijfswagen Groep is een aantrekkelijke werkgever. De mensen achter Bakker Bedrijfswagen Groep verlenen 24/7 de beste service aan hun klanten, vanuit een sterk team dat opgeleid is in de modernste technieken. Als werkgever biedt Bakker Bedrijfswagen Groep veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Bakker Bedrijfswagen Groep maakt samen met ruim 1.600 medewerkers van Bakker Logistiek in Zeewolde deel uit van de Bakker Groep. Neem voor meer informatie over Bakker Bedrijfswagen Groep contact op via www.bakker-bedrijfswagens.nl.

bakker nijkerk

 

 

Autoschade Herstel Hacom Nijkerk

Schadeherstelspecialist.nl is onderdeel van Hacom Nijkerk. Dat is een landelijke keten van ruim 50 schadeherstellers met focus op vakmanschap en topkwaliteit. Met hart voor het vak en uw auto zorgen deze zelfstandige ondernemers ervoor, dat de auto weer als nieuw, duurzaam maar vooral veilig de weg op kan. Het herstelwerk wordt uitgevoerd door gekwalificeerde vakmensen.

Binnen de Autoschade Herstel Groep worden efficiënte en uniforme schadeherstel- en administratieve processen gehanteerd, ondersteund door klantgerichte automatisering. Dit wordt gecombineerd met duurzaam, innovatief en betaalbaar werken. U kunt rekenen op persoonlijke service en een complete schadeafwikkeling op hoog niveau.

Autobedrijf van Ramshorst

MY RENAULT

Om deze service nog verder uit te breiden, bieden wij My Renault aan. Hier vindt u informatie terug over ùw auto en profiteert u als klant van vele extra voordelen! U kunt uw eigen My Renault-account aanvragen. Meld u aan en profiteer meteen van de vele voordelen zoals gratis hulp bij pech of schade in Nederland met Renault Route Service.

VERVANGEND VERVOER

Tijdens het onderhoud of reparatie van uw auto wilt u graag mobiel blijven.
Daarvoor heeft Autobedrijf van Ramshorst de mogelijkheid om een vervangende
auto mee te geven. Dit alles tegen een gereduceerd tarief of gratis als u in bezit
bent van een My Renault+ pas van Autobedrijf van Ramshorst.

Autobedrijf Schueler

Schueler Nijkerk is onderdeel van Pon Dealer Groep en ‘Volkswagen-dealer van het eerste uur’. Schueler is gevestigd in Nijkerk en vertegenwoordigt de merken Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA. De grootste drijfveer is om de klant tevreden te stellen en de beste service te bieden.

Wij hopen u een keer te mogen begroeten.

Visser Automotive

Visser Automotive is uw Full Service Mobiliteitspartner en dealer van Peugeot, Citroën automobielen. Kwaliteit en Service in mobiliteit, daar gaat het om bij Visser Automotive. Onderdeel van Visser automotive is o.a. Visser Lease, een onderscheidende leasemaatschapij, Autowaspark Nijkerk, één van de betere wasstraten en poetscentra van Nederland, Nederlandsche Assurantie Groep; gewoon goed en voordelig verzekerd.

Op zoek naar een professionele en betrouwbare leverancier van je auto of je wagenpark? Neem gerust contact met ons op!