Chiodo Marketing

Chiodo Marketing staat voor; Samen werken aan meer dan online groei.

Met passie voor digital marketing, met focus op het ultieme doel; maximaal rendement uit jouw digitale activiteiten. Dat is Chiodo Marketing.

Mijn naam is Mark van ‘t Spijker en met Chiodo Marketing wil ik de online marketing partner zijn voor MKB ondernemers en marketeers die kennis, tijd en handen te kort komen voor hun digitale ambities.

Onze wereld verandert. Het gaat sneller dan ooit tevoren. De digitale transitie is de grootse verandering van en voor deze tijd.

Bestaande bedrijfsmodellen en consumentengedrag veranderen in een razend tempo. Als ondernemer en marketeer dien je hier op in te spelen en moet je jezelf continue willen en kunnen aanpassen aan de wensen van je doelgroep.

Gehele ketens en bedrijven worden opnieuw gevormd. De digitale transitie raakt iedere speler in de keten.

Al die veranderingen bieden ook nieuwe kansen. Elke dag worden we uitgedaagd en hebben allemaal de kans om nieuwe ideeën te ontdekken en te leren.

Om het beste resultaat voor mijn klanten te behalen focus ik mij op 4 kanalen; zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren, e-mail marketing automation & social media marketing. Met deze 4 kanalen kan ik inspelen op elke fase waar een klant zich begeeft. Zo is het mogelijk om nieuwe klanten te bereiken (organisch en betaald) en om meer omzet behalen uit je bestaande klanten (social media & e-mail marketing).

Daarom ben ik Chiodo Marketing gestart en maak ik graag kennis om jullie ambities te horen en om te zetten naar concrete marketing inspanningen.

De wereld is in beweging. Zullen wij samen meebewegen?

Hmedia 360

Hmedia 360

Aandacht voor je merk, product of dienst; daar draait jouw bedrijf om. Hmedia 360 is de sleutel tot de kanalen om jouw doelgroep te bereiken.

Vanaf mei 2015 mag Henry Hamstra zich een ‘ Google Street View|Trusted fotograaf’ noemen maar wij doen nog veel meer.
Foto en video productie’s, 112 journalist en uitgever maar ook voor regio advertenties, drukwerk, spandoeken, Roll-Up banners en visitekaartjes kan je bij ons terecht.
Nee verkopen is eigenlijk geen optie en als we het zelf niet kunnen aanbieden brengen we je wel in contact met een van onze vele relaties die in de jaren zijn opgebouwd.

 

 

Off the Grid B.V.

Off the Grid B.V.

is een communicatie adviesbureau met als kernactiviteiten Adviseren, Verwoorden en Verbeelden.

De twee partners Frank Neervoort en Yvonne Derkse en hun team hebben een lange track record in het bedrijfsleven én de bureauwereld. Wij werken voor heel uiteenlopende opdrachtgevers: van MKB-bedrijven en coöperaties tot internationale beursgenoteerde ondernemingen en de (semi) publieke sector.

 

Het enthousiaste en zeer ervaren team van communicatieadviseurs, tekstschrijvers en vormgevers ondersteunt opdrachtgevers bij het realiseren van hun zakelijke ambities. Van advies tot uitvoering. Uitgangspunt daarbij is ‘ontzorgen’.

 

Onze adviseurs zijn gepokt en gemazeld op het gebied van mediarelaties en woordvoering, PR, crisiscommunicatie, omgevingscommunicatie en reputatie- en positioneringsvraagstukken. En in het ontwikkelen en uitwerken van nieuwsbrieven en magazines – van bladformule tot publicatie. Zowel online als in print.

 

Naast advies, zorgen we ook voor de uitvoering. Onze copywriters schrijven teksten voor o.a. jaarverslagen, magazines, nieuwsbrieven, folders & brochures. Voor ontwerp en beeld (fotografie, video’s, iconen en en animaties) werken we met ons vaste team van vormgevers, fotografen en filmmakers.

 

Ook kunt u bij ons terecht voor een media- en presentatietraining (zowel individueel als voor groepen) en een workshop ‘filmen met je smartphone’.

 

Off the Grid B.V.

Adviseren |Verwoorden |Verbeelden

Movaro

monique-van-rooyen-voor-wieMOVARO is een communicatieadviesbureau gespecialiseerd in belevingscommunicatie. MOVARO kan bedrijven verder helpen van strategie, via proces- en projectmanagement tot implementatieadvies.

“Je bereik alleen zegt niets over het effect dat je bereikt!”

De wereld van communicatie en marketing verandert snel. De hoeveelheid informatie die je iedere dag tot je beschikking hebt wordt groter en groter. De online wereldburger van nu krijgt in 1 dag zelfs meer informatie aangereikt dan een middeleeuwse burger in zijn hele leven!

En daarmee is aandacht krijgen van de doelgroep de grote management-en marketinguitdaging van deze tijd. En als aandacht krijgen al moeilijk is; effect bereiken is nog vele malen moeilijker.

“Wees authentiek, vertel een verhaal dat je doelgroep kan onthouden en verder wil vertellen.”

Er wordt door bedrijven vaak te snel gedacht aan het inzetten van een reeks van middelen en mediavormen. Vaak ontbreekt een duidelijk doel en focus; er is geen goed verhaal! Het alleen maar ‘zenden’ van je boodschap of overtuiging is niet effectief. Vergelijk het met een schot hagel, veel geweld maar je weet niet of je wat raakt.

MOVARO heeft als uitgangspunt dat mensen een boodschap meer omarmen wanneer ze die boodschap kunnen beléven, in plaats van dat ze hem opgelegd krijgen. Om dat te bereiken is kennis nodig van educatie, marketing, communicatie en de psychologie van gedrag. Als je die mix van kennis goed toepast en inzet, kun je veel projecten en vraagstukken aanpakken.

Van Hout

Elk merk, elke klant, elk project en elke opdracht vraagt om een specifieke benadering. Wij maken samen met u succesvolle en creatieve producten. Wij, de mensen bij van Hout, denken met u mee en zijn graag betrokken bij de uitvoering. Wij houden van korte lijnen, maken waar wat we beloven en doen waar we goed in zijn. En dat ook graag voor de langere termijn!

Van Idee tot realisatie onder 1 dak, wij produceren alles waarop u uw logo wenst uit te dragen. Van uw briefpapier tot wagenpark, van uw bedrijfskleding tot uw website, alles is mogelijk bij Van Hout.

Kom gerust een kop koffie drinken in Nijkerk en ontmoet ons enthousiaste team van grafische vakmensen!

VdR druk & print

VdR druk & print staat voor hoogwaardig offset- en printwerk. Met onze vele jaren ervaring in de grafische industrie weten wij als geen ander hoe belangrijk het is in te spelen op ontwikkelingen in de markt, kwaliteit te blijven leveren, te staan voor vakmanschap, terwijl de opdrachtgever steeds centraal staat.

Wij durven ons te onderscheiden, via duurzame productie, door innovatie en vooral door de creatieve inzet van onze mensen. Wij verzorgen uw producten en diensten in de gehele keten, van creatie tot en met distributie.

Graphic Sound

Bouwen aan een eigen stijl betekent bouwen aan business. Door een onderscheidende positionering bereikt u de afnemers. Van ’enkele tips’ tot creatieve concepten. Graphic Sound is van vele markten thuis. Het uitwerken van speciale verkoopacties voor een nieuw product. Een plan voor meer naamsbekendheid van uw totale organisatie. Restyling van de uitstraling van uw onderneming. Graag zijn we u hierbij van dienst.

Onze kracht ligt in de korte lijnen. Betrouwbaarheid en berekenbaarheid staan bij ons voorop. Wij hechten aan een prettige en soepele samenwerking. Gedrevenheid en no nonsense staan hoog in het vaandel. Omdat ons relatief kleine bureau weinig overhead heeft kunnen we zeer concurrerende tarieven hanteren.

Draad

Hoi! Wij zijn dus Draad. Een internetbureau uit Nijkerk. We bedenken, ontwerpen en ontwikkelen websites en online applicaties die nét even anders zijn. Sinds de zomer van 2013 doen we dat samen vanuit het prachtige Tabakhuis in het exotische Nijkerk. Met liefde, expertise, toewijding en zo nu en dan een biertje werken we aan websites en online projecten die het verschil maken.

Wij geloven in het web. Wij zijn als twintigers niet alleen de netwerkgeneratie, we zijn daadwerkelijk iedere dag bezig met online projecten die iets toevoegen aan het web. Wij zijn ervan overtuigd dat iedere organisatie op een eigen, unieke manier het internet kan benutten om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van het internet. En daar helpen we graag bij, omdat we denken dat we weten hoe het internet in elkaar zit.

We maken vooral websites. Omdat we vinden dat iedere website die we maken iets gruwelijks moet hebben wordt alles met de hand ontworpen. Daardoor hebben we optimale vrijheid om de website in te delen zoals we zelf willen, en lukt het om steeds weer iets nieuws neer te zetten. Aan de achterkant maken we gebruik van de community, aangevuld met custom features.

We doen niet aan abonnementen, servicecontracten of andere onzin die anderen bedacht hebben om geld te verdienen. Vergelijk het met het kopen van een auto. Je betaalt eenmalig voor de aanschaf, na een half jaar doe je een kleine beurt en na een jaar ga je voor de grote beurt. Je weet vooraf precies wat we gaan doen en wat het gaat kosten. Geen kleine lettertjes, geen onbegrijpelijke facturen. Wat dat betreft zijn we het eens met de Dalai Lama: “A lack of transparency results in distrust and a deep sense of insecurity”.

We werken met Wordpress als CMS. Maar omdat WordPress ook mindere kanten heeft, hebben we de DraadCore™ ontwikkeld: een stukje maatwerk PHP waarmee een aantal functionaliteiten van WordPress verbeterd worden, zoals het aanmaken van custom posts en related fields. Daardoor zijn er minder plugins nodig en wordt de website sneller en robuuster. We voorzien websites van een handige en vooral hele goede Page Builder. Zie het als een grote blokkendoos met drag-and-drop elementen die je kunt plaatsen waar je wilt. Daarmee is iedere website volledig modulair en klaar voor toekomstige uitbreidingen.

Torendruk Grafische producties

Bij Torendruk kunt u terecht voor een veelkleurig productenpalet. De basis voor veel organisaties is de huisstijl die wij vertalen naar briefpapier, enveloppen, visitekaartjes en alle andere denkbare vormen van drukwerk. Daarnaast vervaardigen wij handelsdrukwerk in de uitgebreide zin van het woord: Zoals flyers, folders, brochures, magazines, periodieken…. en enzovoort!
Torendruk verzorgt de productie van u drukwerk, maar onze dienstverlening gaat verder dan drukken alleen, ook de veredeling van uw drukwerk nemen wij ter hand.
Daarbij kunt u denken aan lamineren of vernissen van drukwerk of het stansen van vormen uit papier. En is uw drukwerk gereed, dan neemt Torendruk u ook de verspreiding of
postale verzending uit handen.