Van Duinkerken

Vakantie, vrije tijd en sporten betekent ontspannen. Van Duinkerken beseft dat: de voorpret van de vakantie of een bergwandeling begint bij het uitkiezen van een nieuwe voortent voor op de camping of het passen van een paar geschikte wandelschoenen. Het is ‘buitengewoon’ plezierig winkelen aan de Oude Lageweg 165 in Amersfoort. Wij bieden een brede collectie caravans, tenten en kampeerartikelen. Ook hebben we een groot assortiment zomer- & wintersportartikelen en de juiste kleding voor elk seizoen.

 

REALMA Holding BV

KONST B.V./Van den Tweel Groep

De Van den Tweel Groep is met ruim 1100 medewerkers een van de grote familiebedrijven van Midden-Nederland. Het bedrijf startte ruim 110 jaar geleden als handel in levensmiddelen in Nijkerk. Deze levensmiddelenhandel is inmiddels uitgegroeid tot een dynamische bedrijvengroep die bestaat uit:

·       een retailgroep met tien supermarkten, vijf slijterijen, één drogisterij en twee groothandels;
·       een horecagroep met twee hotels, een event- en vergaderlocatie en een beursgebouw;
·       een vastgoedonderneming met projectontwikkeling;
·       een investeringsmaatschappij.

Het hoofdkantoor van de Van den Tweel Groep is gevestigd in Nijkerk. De bedrijfsactiviteiten hebben zich uitgespreid over Nederland en ver daarbuiten.

Maatschappelijk betrokken
De Van den Tweel Groep wordt gekenmerkt door een verregaande maatschappelijke betrokkenheid. Lokaal rondom de vestigingen, maar ook landelijk. Meer hierover leest u elders op deze website.

Interfer

Interfer B.V. is een importeur en distributeur gespecialiseerd in o.a. bevestigingsmaterialen, deur- en meubelbeslag, ijzerwaren en hang- en sluitwerk en levert aan de grootschalige bouwmarktketens in Nederland en België. Het assortiment bestaat uit ca. 15.000 artikelen en wordt veelal onder private label geleverd. Interfer is opgericht in 1988 en gevestigd in Nijkerk.

De naam Interfer is een combinatie van Internationaal en Ferro en weerspiegelt hiermee haar activiteiten: een internationaal opererende handelsonderneming gespecialiseerd in het ontwikkelen en distribueren van ijzerwarenconcepten. Bij Interfer werken ca. 80 medewerkers. Interfer maakt onderdeel uit van de XM Group. Naast Interfer B.V. behoren ook Dulimex, XM Pacific en Lowlands tot de XM Group.

Vanaf de oprichting levert Interfer ijzerwarenconcepten aan de grootschalige bouwmarktketens. Veel van deze assortimenten (indien gewenst voorzien van bronbeveiliging) worden onder private label geleverd.

Daarnaast levert Interfer een deel van het assortiment onder haar eigen merk ‘Avenue’. Om de concepten compleet te maken levert Interfer in alle productgroepen ook A-merken zoals Nemef, Lips, Axa, Secu en Rotadrill.

 

Euretco B.V.

De kracht achter de zelfstandige retail. Met 380 medewerkers is Euretco de grootste retailservice-organisatie van Nederland, die samenwerkt met zo’n 2.000 ondernemers en franchisenemers. Zij exploiteren zo’n 2.900 winkels in de branches mode, wonen, sport, doe het zelf en media. De gezamenlijke consumentenomzet bedraagt € 2,3 miljard. De kernactiviteiten van Euretco zijn: retailservices, franchise, wholesale en financiële dienstverlening aan zelfstandig ondernemers.

De voorloper van Euretco, Inkoopvereniging Nederland, bestaat sinds 1916. Hiermee vertegenwoordigt Euretco al bijna 100 jaar zelfstandig retailend Nederland.

Bekende winkelformules en vloerconcepten van Euretco zijn o.a.: Intersport, Libris, Runnersworld, The Athlete’s Foot, Hubo, Multimate, Fixet, Decorette, Vivante, Blz. en Topform. Daarnaast beschikt Euretco via Euretco Label Company met Babyface, Blue Rebel, Rags Industry en LCKR over vier internationale topmerken in het baby- en kinderkledingsegment.
De ondernemer heeft de keuze uit verschillende retail-samenwerkingsvormen zoals franchise, shopconcepten en private labels. Het zelfstandig ondernemerschap staat centraal in deze relatie. Aangesloten ondernemers profiteren van inkoopvoordeel, ondersteuning in (online) marketing, regelmatige kennis uitwisseling, verkoopsamenwerking en kennis van cross-channel retailen (oftewel: offline én online).