Oproep: Deel je kennis en ervaring tijdens Week van het Ondernemen 2022

De BHN en Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt slaan de handen ineen
Kennis maken en kennis delen is netwerken, de slogan waar de BHN voor staat. Aansluiting onderwijs en arbeidsmarkt is een belangrijk vraagstuk op de agenda van de BHN, nieuwe vaardigheden zoals de 21e eeuw vaardigheden spelen hierbij een belangrijke rol. Vanaf heden zetten we ons netwerk ook in om de relatie tussen onderwijs en arbeidsmarkt te versterken in de regio. De BHN en Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt hebben de handen ineen geslagen

Netwerk O&A
Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt is ruim zeven jaar geleden opgericht vanuit de VAB Vereniging Amersfoortse Bedrijven en verschillende onderwijsinstellingen uit Amersfoort, met als doel de aansluiting onderwijs en arbeidsmarkt te verbeteren. Inmiddels is Netwerk O&A uitgegroeid tot een regionaal netwerk, waarbij een groot aantal onderwijsinstellingen van Praktijkonderwijs tot HBO onderwijs en diversen netwerkorganisaties samenwerken. 

Docent in Bedrijf en Vraag & Aanbod
Het netwerk organiseert activiteiten zoals o.a. Docent in Bedrijf, tijdens dit inspirerende programma worden docenten en ondernemers dichter bij elkaar gebracht, de ontmoetingen zorgen voor een verbetering in de aansluiting onderwijs en arbeidsmarkt. Op de website Netwerkoa.nl bestaat de mogelijkheid om Vraag & Aanbod te plaatsen. Dit varieert van het zoeken en aanbieden van stageplaatsen, vacatures, gastdocenten of projectvoorstellen.

Oproep, deel je kennis en ervaring tijdens Week van het Ondernemen 2022
9 mei tot en met 20 mei 2022 gaat het succesvolle event Week van het Ondernemen weer plaatsvinden. Ruim 1.000 leerlingen beleven een gastles van ruim 60 ondernemers, werknemers van bedrijven en organisaties. https://netwerkoa.nl/#weekvanhetondernemen Ondernemers geven een gastles in het onderwijs om te vertellen over de branche, expertise en ervaringen. Week van het Ondernemen is inmiddels voor veel ondernemers een bekend event, wil je ook een betekenisvolle bijdrage leveren?

Aanmelden en meer informatie
Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de website of stuur een mail naar de projectleider Sylvia Krebber via Sylvia@projecthuizen.nl, even bellen voor meer informatie kan via tel.: 06-53 146 539.

Namens de BHN is bestuurslid Annette Vermaas de verbinder van de Arbeidsmarkt voor Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt.

Meer informatie: https://netwerkoa.nl/