Leendert Verduin nieuw Bestuurslid

Na drie jaar Bestuurslid te zijn geweest mocht Sam van Gersen het stokje overdragen aan zijn opvolger, Leendert Verduin.

“Voordat ik bij Univé kwam heb ik 15 jaar buiten de regio gewerkt. Ik heb ontdekt dat je de plaats waar je woont en de mensen die er wonen en werken pas echt goed leert kennen als je hier werkt en lokaal actief bent”. Leendert Verduin is 38 jaar en woont sinds 18 jaar in Nijkerk met zijn vrouw en drie kinderen. Sinds 4 jaar werkt hij ook in Nijkerk. Afkomstig uit de autobranche, waarin hij 14 jaar werkte, begon hij zijn Univé-loopbaan 6 jaar geleden in Barneveld. Momenteel is hij vestigingsmanager in Nijkerk, waar hij een enthousiast team van particuliere en zakelijke adviseurs aanstuurt.

“In die onderlinge verbinding tussen mensen, in dit geval ondernemers, zie ik ook een rol voor mezelf weggelegd binnen de Bedrijvenkring: contact onderhouden met leden, slapende leden activeren, nieuwe leden werven.” Leendert is ook bestuurslid bij de stichting De Halve van Nijkerk. “Sport verbindt. Dit evenement trekt veel mensen, de sfeer is leuk en alle deelnemers zijn gezond bezig. De stichting werkt prettig samen met winkeliers en horecapartners. Dat is waardevol.

Ook in mijn werk zoek ik verbinding. Univé is een coöperatie, verzekeren is voor ons geen doel op zich. We willen onze leden helpen schade zoveel mogelijk te voorkomen en beperken en pas dan aan verzekeringen te denken. Om dat waar te maken moet je dichtbij je klanten staan en ook samenwerking zoeken met lokale partijen. Hoe kunnen wij elkaar versterken?” Bestuurlijk en zakelijk?

Met vriendelijke groet,

Leendert Verduin