Nieuwe Penningmeester Evert Hein Schuiteman

Het penningmeesterschap, wat Bram Faber de afgelopen drie jaar heeft gedaan, zal overgenomen worden door Evert Hein Schuiteman.

RA accountant bij Schuiteman Accountants en Adviseurs.

Het echte accountantswerk doe ik nog nauwelijks. Ik ben een financieel klankbord voor ondernemers en richt mij tevens op de begeleiding bij aan- en verkooptrajecten van ondernemers. Daarnaast adviseer ik ondernemers bij opvolgingstrajecten binnen familiebedrijven.

Ik ben vestigingsleider van onze vestiging in Nijkerk.
Ik ben getrouwd, woonachtig in het buitengebied Voorthuizen, richting Nijkerk en samen hebben wij 5 kinderen.

Maatschappelijk ben ik actief in Malawi (Afrika) en als voorzitter
van de Diaconie.
Graag maak ik tijd vrij voor enkele hobby’s, golf, tennis en voetbal (kijken)

Met vriendelijke groet, Evert Hein Schuiteman