Hakog technische groothandel

Hakog technische groothandel, groots in techniek en beregening

Wie zijn wij?

Wij zijn Hakog. De technische groothandel. Met veel enthousiasme openden wij op 17 Mei 2021 onze deuren aan de Vleenenck 4 in Nijkerk. Wij leveren alles op het gebied van beregening, water, loodgietersbenodigdheden, elektra, wateropvangsystemen en nog veel meer! We hebben al jaren ervaring in de beregeningstechniek en kunnen dus uitstekend helpen bij het maken van een installatie- en beregeningsplan. Maar ook voor de aanleg van beregeningssystemen en andere vragen op het gebied van water kunt u bij ons terecht.

Groot assortiment & snelle levering

Het assortiment in onze fysieke winkel bestaat uit meer dan 3000 producten. Daarnaast kunnen we 100.000 producten uit voorraad leveren. Waarbij nodig is vandaag besteld, morgen in ons filiaal. Voor grote orders is het ook mogelijk om op adres te leveren.

Van harte welkom!

Wij houden van een praatje en van korte lijnen. Kom gerust eens langs voor een bakje koffie, of bel ons!

Damen Dredging Equipment

Damen Dredging Equipment (DDE) ontwerpt en bouwt baggermaterieel vanuit de werf in Nijkerk.
DDE is onderdeel van het Nederlandse scheepsbouwconcern Damen Shipyard Group, en is binnen Damen de specialist in het toeleveren van baggermaterieel voor hopperzuigers en de bouw van complete snijkopzuigers. Ook levert DDE baggerpompen zoals de DOP baggerdompelpomp, en baggergerelateerde instrumentatie.
Het baggermaterieel wordt naar klanten verspreid over de hele wereld verscheept. Het bedrijf is meer dan 70 jaar geleden in Nijkerk opgericht.

 

 

Deze content is geblokkeerd. Accepteer de cookies om dit te bekijken.

 

Voor meer informatie, zie ook: www.damendredging.com.

Zandink Zandhandel

Zandink Zandhandel is een bedrijf dat zich vooral richt op het leveren van zand en grond. Zowel particulieren als bedrijven kunnen zand en grond afnemen bij een van onze loswallen in Nijkerk, Baarn of (na overleg) in Amersfoort. Het is ook mogelijk om franco zand en grond af te leveren.

Ook het aannemen van projecten in de GWW-sector, zoals grond-, straat- en rioleringswerken, behoort tot de vakgebieden van Zandink Zandhandel. Hiervoor beschikken wij over een modern en milieuvriendelijk allround inzetbaar materieelpark met vakbekwaam personeel.

Van de calculatie tot en met de gehele realisatie van een project kunt u bij Zandink Zandhandel terecht. Met onze jarenlange ervaring staan wij garant voor een goed verloop van uw project met kwalitatief uitstekend werk. Zandink Zandhandel heeft een goede naamsbekendheid opgebouwd dankzij de vele jaren van goede service, het milieuvriendelijke werken en het afronden van projecten met oog voor detail.

Van Dalen Installatietechniek B.V.

Wij zijn een middelgrote totaalinstallateur met 150 medewerkers en vestigingen in Twello en Nijkerk. Van Dalen Installatietechniek B.V. hanteert de slogan “techniek gaat prima samen”!

Samen met u als opdrachtgever installeren wij niet alleen, maar zorgen wij ook voor ontwerp, advies en onderhoud. Hierbij staat voorop dat het niet alleen om de installatiekosten, maar ook om de exploitatie gaat. Het begrip duurzaam loopt hier als een “groene draad” doorheen.
Samen met onze medewerkers zorgen wij voor de totstandkoming van de installaties. Als installateur bedenken wij geen dingen die niet kunnen. Pragmatisch, no nonsens en flexibiliteit zijn kenmerken van onze medewerkers en onze aanpak.
Samen onder één dak, zijn wij uw aanspreekpunt voor alle installaties. Als totaalinstallateur nemen wij uw zorg uit handen. U heeft één aanspreekpunt, wat bijdraagt aan optimale communicatie en korte lijnen als het gaat om de aanleg en onderhoud van de diverse disciplines.
Samen met onze service afdeling zorgen wij ook voor preventief en correctief onderhoud, waardoor u als gebruiker optimaal gebruik kunt maken van deze installaties.

Unica Installatietechniek

Over Unica

Unica realiseert alle technische oplossingen voor uw gebouwen. Met hoogwaardige en inventieve technologie en integrale dienstverlening draagt Unica bij aan maatschappelijk relevante thema’s op het gebied van veiligheid, comfort & gezondheid, ICT, energie en duurzaamheid. Met een netwerk van tien bedrijven behoort Unica met 14 vestigingen en ruim 2.200 medewerkers tot de grootste technisch dienstverleners van Nederland. Unica behoort tot de ‘Top 250 Groeibedrijven van Nederland’, gepubliceerd door NLGroeit, een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Centrale ligging biedt technische dienstverlening in het hart van het land

Behalve hoofdkantoor is Unica Hoevelaken ook een volwaardige Unica-vestiging voor het hart van Nederland. Deels actief in Gelderland, Utrecht en in de Flevopolder biedt Unica Hoevelaken u complete technische dienstverlening in de breedste zin van het woord. Op de scheiding van de A1 en de A28 is de vestiging gunstig gelegen en gegarandeerd altijd dichtbij.

Installatietechniek met het hart
Betrokken medewerkers, dat biedt Unica Hoevelaken u. Uw installatietechniek is ook het kloppende hart van uw gebouw. Te warm, te koud, te droog of te vochtig. Het zijn veelgehoorde klachten bij gebouwbeheerders. Unica Hoevelaken helpt u bij de bouw en het onderhoud op weg naar de meest comfortabele afstelling van uw systemen. En dat ook nog eens op een zo duurzaam mogelijke manier.

Integrale dienstverlening
De basis van het werk ligt natuurlijk nog grotendeels in de disciplines werktuigbouwkunde en elektrotechniek. Unica ziet ICT, naast gas, water en electra, als vierde nutsvoorziening. Met andere woorden: u benut de kracht van de individuele disciplines pas goed als u ze integraal weet toe te passen in uw gebouwen. Dat wil zeggen: afgestemd op elkaar. Unica Hoevelaken helpt u daarbij en realiseert en passant ook graag samen met u uw doelstellingen op gebied van duurzaamheid.

TB Grond- en Sloopwerk BV

Om ruimte te creëren voor uw bouwplannen zorgt T. van den Burg Grond- en Sloopwerk ervoor dat u kunt starten op een schoon terrein. In een druk bezet Nederland wordt slopen vaak in één adem genoemd met bouwen; voordat men kan beginnen, dient er vaak eerst een ander gebouw gesloopt te worden. Slopen lijkt misschien gemakkelijker dan bouwen, het vereist niettemin een deskundige aanpak en moet bovendien voldoen aan veel veiligheidsnormen.

Ons werkterrein laten we schoon achter zodat het voor de aannemer direct bruikbaar is. Niet alleen voorafgaand aan de bouw, ook tijdens de bouw staan we aannemers bij voor advies over opruimwerkzaamheden en recycling. We adviseren over een goede en duurzame afvoer van rest onderdelen zoals deuren, kozijnen, sanitair, houten balken, puin en dakpannen. Bij T. van den Burg Grond- en Sloopwerk worden de sloopmaterialen hergebruikt.

Kuyer Metaal B.V.

De basis van ons bedrijf is het op klantspecificatie leveren van parts en machines in afmetingen van 10 tot 6000 mm en in seriegroottes vanaf 1 tot enkele honderden/ duizenden. Voor 80% van deze diensten bezitten wij de outillage en is alles onder 1 dak ondergebracht. De overige 20% (spuiten, handelsdelen, etc.) worden door ons geregisseerd. Kuyer Metaal is ook hier verantwoordelijk voor kwaliteit en levertijd. Wij kunnen voor u ook delen kopen in China waar wij een samenwerking hebben met enkele leveranciers. Ook verkopen wij een eigen product onder label TRABO. Dit zijn plaatwerk producten welke hun afzet hebben binnen de vrachtwagen industrie in België, Nederland en Duitsland. Op de site www.trabo.nl kunt u hier meer over lezen.

Als USP’s kunnen wij noemen de schaalgrootte in combinatie met het brede dienstenpakket. De laatste jaren is er veel geïnvesteerd in kwaliteit. Maandelijks meten wij leverbetrouwbaarheid (94%) en afkeur (1.3%). Wij hebben vele lascertificeringen in bezit, waarmee wij de toenemende vraag naar kwaliteit en de borging en registratie hiervan, aan u kunnen bieden. Elders op de site kunt u hier meer over lezen.

Wij bedanken u voor interesse in ons bedrijf, en wij kijken uit naar een langjarige samenwerking.

Hoveniersbedrijf Harco Hoevelaken

Harco is gespecialiseerd in het renoveren, aanleggen en onderhouden van groenvoorziening rondom gebouwen, waaronder ook daktuinen. Bij nieuwbouw projecten werken wij graag in een vroeg stadium samen met de betreffende architect om zo tot een optimaal resultaat te komen. Bij een bestaand pand richten wij ons geheel op het versterken van het totaalbeeld van gebouw in relatie met zijn omgeving, uiteraard in de gewenste uitstraling van de onderneming of instelling. Geen gesjoemel met materialen, maar puur vakmanschap met topkwaliteit beplanting voor een eerlijke prijs.

Bouwmaatschappij Kroon B.V.

Bedrijfskantoor
Bouwmaatschappij Kroon heeft ca. twintig medewerkers in eigen dienst. Daarnaast maakt het bedrijf uitsluitend gebruik van erkende, gerenommeerde, vakbekwame onderaannemers en leveranciers. Zij onderhouden veelal een jarenlange zakelijke relatie met Bouwmaatschappij Kroon BV.

Naast directeur Evan Kroon wordt het bedrijfskantoor bezet door een administratief medewerkster en een werkvoorbereider / projectleider. Laatstgenoemde opereert zelfstandig en is verantwoordelijk voor diverse calculaties, werkvoorbereiding en begeleiding van onderhanden werken.

Op de bouwplaats
Op de grote bouwprojecten is de hoofduitvoerder verantwoordelijk voor de uitvoering, coördinatie en overleg met de projectbegeleiding op kantoor. Bij de kleinschalige bouwopdrachten/verbouwingen nemen de meewerkend voorlieden deze taken op zich.

Op de bouwplaatsen is een aantal allround vaktimmerlieden werkzaam. Daarnaast zijn enkele onderhoudsmedewerkers en een schilder dagelijks op pad voor de nodige calamiteiten en onderhoudswerkzaamheden. In de eigen timmerfabriek worden kozijnen, ramen, deuren, trappen en overige prefab timmeronderdelen geproduceerd voor zowel eigen projecten als voor derden.

Bouwbedrijf Beitler BV

Bouwbedrijf Beitler is uw partner als het gaat om  verbouw en onderhoud, nieuwbouw, renovatie en restauratie. Ook voor producten op maat, zoals kozijnen, ramen, en deuren bent u bij ons aan het juiste adres.

Sinds 1915

Het aannemersbedrijf is in 1915 opgericht door Ernst Sigmund Beitler. Het bedrijf ging van vader Ernst op zoon Hendrik op kleinzoon Ernst, totdat Geert Jan van der Gugten in 2004 het bedrijf volledig overnam. De goede kwaliteit en de prettige sfeer zijn altijd hetzelfde gebleven. Uiteraard zijn we qua technische mogelijkheden met de tijd meegegaan.
We zijn een oud bedrijf met een goede reputatie in Hoevelaken en omgeving, zo willen we ook in 2015 blijven werken.

Bouwbedrijf Beitler heeft een personeelsbestand van elf personeelsleden vast in dienst (2015).

Werkzaamheden
Wij zijn een goede dienstverlener voor u in met name renovatie en restauratie / verbouw en onderhoud. Dit doen wij zowel voor woningen als voor bedrijven, kantoren en zorginstellingen.
Met nieuwbouw van woningen richten wij ons op het luxe segment.

Specialisatie van ons bedrijf is de bouwkundige brandpreventie van met name bestaande panden. Met houten kozijnen, ramen en deuren die we immers al zelf maken is ook met onze kennis brandwerende beglazingen toe te passen en ook de doorvoeren door de wanden brandwerend af te dichten. De specialisatie is een bewuste keuze om ons met name op de renovatie- en onderhoudsmarkt te richten.

Ons werkgebied is een straal van zo’n 50 kilometer om Amersfoort.

Focus
Onze bestaande klanten zijn onze investering in tijd en aandacht meer dan waard.
Daarom bouwen we ook vaak meerdere keren samen.
Een bouwtraject van begin tot eind kan soms jaren duren, en dan moet er wel een klik zijn met elkaar. Daarom maken we ook bewuste keuzen in waar we wel en niet aan gaan rekenen.

Mogelijkheden
Bouwen doe je altijd samen. Uw wensen staan daarbij altijd voorop en centraal. Uw ideeën en onze kennis en ervaring moet toch iets kunnen worden?  Zo ontstaat er een passend plan, waarbinnen alles mogelijk is. Zo kunt u ons het bouwproject in zijn totaliteit uit laten voeren. Wij adviseren u dan vanaf het eerste idee tot en met de oplevering. Wanneer u wilt, verzorgen wij uw bouwaanvraag bij de gemeente en dergelijke zaken.

Het is ook mogelijk dat u bijvoorbeeld het schilder- en loodgieterswerk en de elektra in eigen beheer uitvoert. We spreken alles van tevoren door, zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn. Heeft u toch nog vragen? Dan kunt u altijd terecht bij uw vaste contactpersoon.

Betaalbare kwaliteit

Natuurlijk kost (ver)-bouwen veel geld, en geen bedrijf kan zonder winst.
Echter, onze focus ligt meer op de goede kwaliteit, die wij proberen te leveren en de blijvende relatie met onze klanten, dan op het cijfer wat onder aan de streep aan het eind overblijft.
Door onze wijze van werken proberen wij u op alle dingen te wijzen, ook in het voortraject, hierdoor blijven de kosten beheersbaar.