Hakog technische groothandel

Hakog technische groothandel, groots in techniek en beregening

Wie zijn wij?

Wij zijn Hakog. De technische groothandel. Met veel enthousiasme openden wij op 17 Mei 2021 onze deuren aan de Vleenenck 4 in Nijkerk. Wij leveren alles op het gebied van beregening, water, loodgietersbenodigdheden, elektra, wateropvangsystemen en nog veel meer! We hebben al jaren ervaring in de beregeningstechniek en kunnen dus uitstekend helpen bij het maken van een installatie- en beregeningsplan. Maar ook voor de aanleg van beregeningssystemen en andere vragen op het gebied van water kunt u bij ons terecht.

Groot assortiment & snelle levering

Het assortiment in onze fysieke winkel bestaat uit meer dan 3000 producten. Daarnaast kunnen we 100.000 producten uit voorraad leveren. Waarbij nodig is vandaag besteld, morgen in ons filiaal. Voor grote orders is het ook mogelijk om op adres te leveren.

Van harte welkom!

Wij houden van een praatje en van korte lijnen. Kom gerust eens langs voor een bakje koffie, of bel ons!

Kuyer Metaal B.V.

De basis van ons bedrijf is het op klantspecificatie leveren van parts en machines in afmetingen van 10 tot 6000 mm en in seriegroottes vanaf 1 tot enkele honderden/ duizenden. Voor 80% van deze diensten bezitten wij de outillage en is alles onder 1 dak ondergebracht. De overige 20% (spuiten, handelsdelen, etc.) worden door ons geregisseerd. Kuyer Metaal is ook hier verantwoordelijk voor kwaliteit en levertijd. Wij kunnen voor u ook delen kopen in China waar wij een samenwerking hebben met enkele leveranciers. Ook verkopen wij een eigen product onder label TRABO. Dit zijn plaatwerk producten welke hun afzet hebben binnen de vrachtwagen industrie in België, Nederland en Duitsland. Op de site www.trabo.nl kunt u hier meer over lezen.

Als USP’s kunnen wij noemen de schaalgrootte in combinatie met het brede dienstenpakket. De laatste jaren is er veel geïnvesteerd in kwaliteit. Maandelijks meten wij leverbetrouwbaarheid (94%) en afkeur (1.3%). Wij hebben vele lascertificeringen in bezit, waarmee wij de toenemende vraag naar kwaliteit en de borging en registratie hiervan, aan u kunnen bieden. Elders op de site kunt u hier meer over lezen.

Wij bedanken u voor interesse in ons bedrijf, en wij kijken uit naar een langjarige samenwerking.

Jecor Professioneel

Jecor Professioneel, gevestigd in Putten en Nijkerk is ruim 40 jaar een groothandel in ijzerwaren, gereedschappen, bouwbeslag, toegangscontrole, werkkleding etc. Daarnaast beschikken wij over een professionele reparatie- en keuringsafdeling en verhuren wij diverse gereedschappen en klimmaterialen. Met ca. 20 medewerkers streven we er naar een professioneel en betrouwbare handelspartner te zijn voor onze vele verschillende soorten zakelijke klanten. Dit bereiken we door het juiste product op het juiste moment op de juiste plaats tegen een scherpe conditie te leveren.

Daarnaast realiseren we ons dat afnemers meer beleving en gemak wensen. Hierin is het belangrijk om onze verkooplocaties aantrekkelijk te maken en verder in te spelen op de behoeften van bestelgemak (internet) en totaalproducten (concepten).

Voor meer informatie zie; www.jecor.nl Bestellen via webshop: www.jecorprofessioneel.nl