Kuyer Metaal B.V.

De basis van ons bedrijf is het op klantspecificatie leveren van parts en machines in afmetingen van 10 tot 6000 mm en in seriegroottes vanaf 1 tot enkele honderden/ duizenden. Voor 80% van deze diensten bezitten wij de outillage en is alles onder 1 dak ondergebracht. De overige 20% (spuiten, handelsdelen, etc.) worden door ons geregisseerd. Kuyer Metaal is ook hier verantwoordelijk voor kwaliteit en levertijd. Wij kunnen voor u ook delen kopen in China waar wij een samenwerking hebben met enkele leveranciers. Ook verkopen wij een eigen product onder label TRABO. Dit zijn plaatwerk producten welke hun afzet hebben binnen de vrachtwagen industrie in België, Nederland en Duitsland. Op de site www.trabo.nl kunt u hier meer over lezen.

Als USP’s kunnen wij noemen de schaalgrootte in combinatie met het brede dienstenpakket. De laatste jaren is er veel geïnvesteerd in kwaliteit. Maandelijks meten wij leverbetrouwbaarheid (94%) en afkeur (1.3%). Wij hebben vele lascertificeringen in bezit, waarmee wij de toenemende vraag naar kwaliteit en de borging en registratie hiervan, aan u kunnen bieden. Elders op de site kunt u hier meer over lezen.

Wij bedanken u voor interesse in ons bedrijf, en wij kijken uit naar een langjarige samenwerking.

Jecor Professioneel

Jecor Professioneel, gevestigd in Putten en Nijkerk is ruim 40 jaar een groothandel in ijzerwaren, gereedschappen, bouwbeslag, toegangscontrole, werkkleding etc. Daarnaast beschikken wij over een professionele reparatie- en keuringsafdeling en verhuren wij diverse gereedschappen en klimmaterialen. Met ca. 20 medewerkers streven we er naar een professioneel en betrouwbare handelspartner te zijn voor onze vele verschillende soorten zakelijke klanten. Dit bereiken we door het juiste product op het juiste moment op de juiste plaats tegen een scherpe conditie te leveren.

Daarnaast realiseren we ons dat afnemers meer beleving en gemak wensen. Hierin is het belangrijk om onze verkooplocaties aantrekkelijk te maken en verder in te spelen op de behoeften van bestelgemak (internet) en totaalproducten (concepten).

Voor meer informatie zie; www.jecor.nl Bestellen via webshop: www.jecorprofessioneel.nl