Commpass Coaching

Investeren in werknemers loont. Of dit nu gaat om het uitproberen van nieuwe rollen of het verbreden van vaardigheden. Als mensen enthousiast zijn over hun werk en ook nog eens voldoende loopbaanmogelijkheden zien, ontstaat er betrokkenheid en zijn ze trots op zichzelf en hun werk. Als loopbaanprofessional adviseer ik werkenden en organisaties welke stappen zijn kunnen nemen om inzetbaar en vitaal te blijven. Werkplezier is daar een belangrijk aspect bij.

Om goed te functioneren en met plezier te werken, is het belangrijk dat werknemers hun kwaliteiten en talenten kunnen inzetten. Daarnaast is een juiste werkomgeving nodig, passend bij iemands drijfveren. Veiligheid en positieve werkrelaties versterken daarbij de inzetbaarheid en vitaliteit van medewerkers. Commpass Coaching biedt hierbij zowel loopbaancoaching als communicatiecoaching- en training, waar nodig aangevuld met brainspotting om structurele veranderingen te realiseren.

Diensten van Commpass Coaching

  • Loopbaanbegeleiding / outplacement: het is zinvol als medewerkers af en toe stil staan bij zichzelf: wil ik dit werk nog blijven doen of ga ik iets anders doen? Dit kan soms binnen de organisatie, soms is het nodig om elders de loopbaan voort te zetten.
  • Ontwikkeladvies voor 45-plussers (gratis t/m december 2019 dankzij overheidssubsidie).
  • Communicatiecoaching: voor medewerkers die meer invloed willen hebben op anderen door effectievere communicatie. Zij leren hun voorkeursstijl in gedrag en communicatie kennen en ontdekken hoe zij effectiever kunnen omgaan met andere stijlen binnen de organisatie.
  • Brainspotting: dit is een methode om belemmerende overtuigingen, emotionele en/of fysieke blokkades op te heffen, zodat daadwerkelijke verandering mogelijk wordt. Deze methode is onder meer geschikt voor mensen met stress- en burnoutklachten, faalangst en onzekerheid, perfectionisme, negatieve overtuigingen. De methode is een goede aanvulling op de bovenstaande diensten.
  • Teamtrainingen, gericht op het versterken van samenwerking en teamontwikkeling. De basis van goede samenwerking is jezelf en de ander leren kennen, begrijpen en accepteren en weten hoe je elkaar kunt aanvullen.

Over Eef Huiser-van der Elst

Eef is haar loopbaan gestart als communicatiekundige, gespecialiseerd in de interactie tussen professionals. Omdat in haar werk de nadruk vooral lag op het schrijven van voorlichtingsteksten in plaats van op mensen, besloot ze haar koers te verleggen naar loopbaanbegeleiding en communicatiecoaching. In haar bedrijf Commpass Coaching combineert zij haar deskundigheid op beide gebieden (vandaar ook Commpass met dubbel m). Haar grootste wens is dat mensen tot hun recht komen in hun werk en werkomgeving en in staat zijn positieve en effectieve werkrelaties te ontwikkelen.

Mérène Rouma Coaching

Coaching voor de onderstroom, voor datgene wat niet zichtbaar is maar wel waarneembaar.

 

De onderstroom bestaat uit gevoelens, emoties en overtuigingen.

Wij zijn individuen die onze onderstroom overal mee naar toe nemen, ook naar het werk.

Als emoties blokkerend werken dan heeft dat invloed op gedrag en het functioneren voor onszelf en in het team.

Bij individuele coaching ondersteun ik degenen die willen groeien, die zich sterker, veiliger en zekerder willen voelen en in balans willen zijn. Zij weten dat emoties en blokkades belemmerend werken en dat deze van invloed zijn op hun gedrag. Dat willen zij veranderen.

Bij teamcoaching breng ik de onderstroom aan het licht, zodat zij daarna kan worden losgelaten. Dit is essentieel om verder te kunnen bouwen aan een goed samenwerkend team. Onveilige situaties, gebrek aan vertrouwen en respectloos gedrag zorgen ervoor dat mensen niet zorgvuldig met elkaar communiceren.

Het doel is in wezenlijke verbinding (lees: communicatie) met elkaar te komen en te blijven, zodat een optimaal functionerend team ontstaat.

Ik coach teams en medewerkers in profit en non-profit organisaties, die de noodzaak ervaren de onderstroom boven tafel te krijgen. Die onderhuidse wrijvingen transparant willen maken en op willen lossen, als basis voor een optimaal functioneren en constructieve samenwerking.

Wilt u hier meer over weten, dan neem ik graag alle tijd om u te woord te staan.

Referenties: o.a.

KPN, UWV, Rova, Frionzorg, Prins Mauritsschool, PostNL.

 

Stad vacaturebank

Nijkerkvacaturebank

Nijkerkvacaturebank.nl is dé vacaturebank van Nijkerk. We helpen bedrijven in Nijkerk actief met het invullen van hun vacatures. Dit doen we door middel van een groot netwerk, inzet van diverse mediakanalen en in samenwerking met diverse partners. Wij zijn gevestigd in de Havenaer op de eerste verdieping, maar we zijn vooral online te vinden.

Novella

Novella is een inhoudelijk organisatie- en congresbureau dat zakelijke bijeenkomsten, zoals congressen en relatiedagen, organiseert. We ontwikkelen op basis van de doelen dynamische programma’s met werkvormen die verrassen en impact hebben, zoals de World Café Experience of onze Gave dingen-sessie.

Daarnaast geeft Novella verander- en leiderschapstrajecten richting en vorm, waarbij we uit interactieve vormen kiezen als Deep democracy en Appreciative Inquiry. Wij geloven in dialoog en het delen van kennis en ervaring.

 

Novella richt zich al ruim 25 jaar hoofdzakelijk op vijf segmenten in Nederland en België (met af en toe een uitstapje verder in Europa):

– Financials (banken, verzekeraars)

– Education (van kinderopvang tot universitair)

– Healthcare (farma, ziekenhuizen, diagnostiek, laboratoria, patiënten)

– Public sector (ministeries, provincies, gemeenten, Kadaster, UWV)

– Commercial enterprises (ICT, Retail, overig)

 

Novella vertegenwoordigt diverse veel gevraagde sprekers die met inhoud én humor echt voor verbinding zorgen.

 

Novella maakt het tijdens een congres en evenement mogelijk dat de bezoekers een verbinding aangaan, een verbinding met elkaar of met het organiserende bedrijf. Dat doen wij met passie en plezier!

 

Novella is ook een innovatieve uitgeverij die gepersonaliseerde boeken maakt voor consumenten en organisaties. Op https://www.allespersoonlijk.nl zijn onze persoonlijke boeken te bekijken en te bestellen, gewoon vanaf één exemplaar. Daarnaast maakt Novella boeken in opdracht voor organisaties.

Novella

Kleterstraat 20, 3862 CA, Nijkerk

085 – 877 01 70

info@novella.nl

https://www.novella.nl

https://www.theworldcafe.nl

https://www.allespersoonlijk.nl

Pandion Leiderschap

Wij zijn Pandion, geloof in Leiderschap, een startup, met ruim 15 jaar ervaring in executive
search. Vele organisaties in diverse sectoren stonden wij bij in het vinden van managers,
directeuren, bestuurders en toezichthouders. In onderwijs, zorg, overheid, bedrijfsleven
en goede doelen hebben wij onze sporen verdiend. De gemene deler in deze opdrachten:
leiderschap. Of beter gezegd: bezield leiderschap.

Waarom Pandion Leiderschap?
Steeds vaker komen wij in gesprek met organisaties die worstelen met het vasthouden
aan hun kernwaarden en identiteit, en die het gevoel hebben dat zij daarom concessies
moeten doen aan de kwaliteit van leidinggevenden of toezichthouders. De arbeidsmarkt
is krap en de vijver van mensen die vanuit identiteit gedreven waarden willen leven en
handelen is heel specifiek.
De kracht van Pandion is dát specifieke netwerk! Vanuit onze persoonlijke betrokkenheid
en achtergrond zijn wij bekend met en hebben we feeling voor de betekenis van
kernwaarden voor uw organisatie. Zo zijn wij in staat om de kwaliteit van uw
management en toezicht te garanderen.

Wat doen wij?
● Executive search, werving en selectie van managers, directeuren, bestuurders en
toezichthouders
● Interim management
● Leiderschapsontwikkeling

Onze naam en huisstijl
Het logo van Pandion Leiderschap is een arend. Pandion is de griekse naam voor een
(vis)arend. De arend wordt ook wel de koning onder de vogels genoemd. Hij is
doelgericht, straalt kracht en gezag uit, heeft overzicht en een heel scherpe focus. De
arend heeft ook een zorgende en beschermende kant. De arend stimuleert en dwingt zijn
jongen tot zelfstandigheid en het verlaten van de comfortzone. Hij gooit ze uit het nest en
geeft hen daarin de ruimte en ondersteunt waar dat nodig is. Al deze aspecten maken de
arend tot een toonbeeld van leiderschap.

ID-DJ Entertainment Groep

Holland Events

Holland Events verzorgt zakelijke evenementen met een feestelijk karakter en creëert hiermee het WOW-effect! Personeelsfeest, kerstborrel, bedrijfsopening of productpresentatie. Er valt altijd iets te vieren. Niets is ons te gek. De meest gave bedrijfsevenementen hebben wij al georganiseerd, zowel groot als klein en allen met een uniek karakter.

Van ballonnenboog, rode loper, licht en geluid tot het volledig aankleden van een bedrijfsfeest. Van een kaal parkeerterrein naar een sfeervolle feesttent, volledig in stijl ingericht. Rekening houdend met huisstijl of gekozen thema. Meubilair, catering, podium met (live) muziek, schermen en techniek voor ondersteuning van presentaties, we regelen het allemaal! We werken graag met u samen aan uw volgende evenement.

Even voorstellen

Dennis en Corin van den Hoogen runnen Holland Events met behulp van een enthousiast team vaste krachten om hen heen.

Cécile van Thiel is, na twee succesvolle stageperiodes voor het bedrijf, nu aan de slag als eventplanner/marketingmedewerker. Het eerste contact met Holland Events loopt voornamelijk via haar.

Christian van Beek, onze technische man, is ook na twee geslaagde stageperiodes in het team gebleven. Hij werkt mee tijdens evenementen, wordt als DJ ingezet, is verantwoordelijk voor het onderhoud van de apparatuur en verzorgt veelal de op- en afbouw van de techniek.

Luuk de Graaff is sinds dit 2018 deel van onze vaste club. Hiervoor draaide hij al regelmatig mee op onze evenementen. Hij is voornamelijk verantwoordelijk voor de sales en planning in het bedrijf.

Guus van den Hoogen is verantwoordelijk voor de complete boekhouding en financiën.

Dennis en Corin maken het rijtje af. Dennis is verantwoordelijk voor de verkoop en planning. Ook is hij veel aanwezig als eventplanner en werkt hij nog als DJ, presentator en veilingmeester. Corin werkt nu voornamelijk achter de schermen, maar steekt ook op evenementen nog graag de handen uit de mouwen als eventplanner.

Gezamenlijk staat er een enthousiast en deskundig team klaar voor de opdrachtgevers om een spraakmakend bedrijfsfeest of zakelijk event te realiseren.

ID-DJ Entertainment Groep

Als onderdeel van de ID-DJ Entertainment Groep heeft Holland Events al een jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen waar nog lang over wordt na gesproken. Van intieme bruiloft, tot grootschalige publieks- en bedrijfsevenementen. Wij werken samen met een groot aantal vaste partners die in de loop der jaren hun betrouwbaarheid en professionaliteit hebben bewezen.

 

Naast Holland Events bestaat de ID-DJ Entertainment Groep ook uit:

ID-DJ Entertainment | Dit jaar tot tweemaal toe verkozen tot Beste Bruiloft DJ van Nederland

Back to the Wedding | De grootste wedding after party van het jaar

Bruidsbeurs Nederland | De leukste no-nonsense trouwevents in de regio

Afscheids DJ | muzikale en technische ondersteuning tijdens het laatste afscheid

 

Contact

www.holland-events.nl                                                www.id-dj.nl

info@holland-events.nl                                               info@id-dj.nl

033-3030773                                                                     033-3030772

FYGI

Sinds de oprichting op 16 april 2017, is FYGI actief in het koppelen van recruiters aan werkgevers om openstaande vacatures te vullen. Een recruiter is inzetbaar op interim basis of op basis van werving en selectie.

FYGI is de recruitment partner. Een FYGI recruiter leert een bedrijf echt kennen en denkt mee, nog voordat vacatures ontstaan. FYGI ontplooit continu initiatieven om de juiste mensen te interesseren voor functies, uiteraard passend bij de cultuur van het bedrijf. En door het FYGI platform en het bijbehorende netwerk is de kans nog groter om de ideale kandidaat te bereiken. Actieve communicatie en transparantie in het recruitment proces zijn de basis.

FYGI – Happy Recruiters

FYGI is een platform dat recruitment consultants faciliteert aan de hand van drie disciplines: marketing, digital (o.a. ATS en Office 365) en learning en development, want persoonlijke ontwikkeling staat altijd voorop. Ook verbindt FYGI diverse netwerken, wat recruiters en opdrachtgevers helpt om openstaande vacatures in te vullen met vaste krachten.

FYGI – Talent Targeting

Naast de fysieke inzet van recruiters, biedt FYGI ook Talent Targeting aan. In de huidige arbeidsmarkt is 4% actief op zoek naar een nieuwe baan en is maar liefst 45% is latent op zoek. Om die laatste groep aan te spreken en te verleiden voor een nieuwe baan, is recruitment marketing nodig. Dat is een combinatie van employer branding, doelgroep targeting en online marketing: FYGI – Talent Targeting. Daarmee werft FYGI personeel online voor diverse werkgevers door het hele land.

VanBijenGelders

De overheid stimuleert bedrijven en organisaties om maatschappelijke doelen te bereiken, zoals meer innovatie, meer export, een beter milieu, meer werkgelegenheid of minder energieverbruik. Door subsidies te verlenen aan bedrijven en instellingen streeft de overheid haar doelstellingen na. Subsidieverwerving is een vak om bedrijven en overheidsregelingen te verbinden. Norbert Klein heeft hier sinds 1989 ervaring mee door veel opdrachtgevers te leiden door het woud van regelingen. Samen met de opdrachtgever wordt het traject van aanvraag tot subsidietoekenning verzorgd.
In de uitvoering van uw activiteiten is één van de stakeholders de overheid. Op welke wijze heeft de overheid invloed op de bedrijfsvoering en hoe kan die invloed positief voor het bereiken van uw doelstellingen worden. Overheidsbetrekkingen in kaart brengen en vervolgens uw public affairs begeleiden door bijvoorbeeld lobbyen zijn de activiteiten van Van Bijen Gelders. Met veel ervaring en kennis van gemeenten, provincies en de rijksoverheid als oud-volksvertegenwoordiger in al deze gremia kan ik u adviseren.

Lebowski Sound

Geluid of Video nodig voor een presentatie? Een steengoede band voor bruiloft of bedrijfsfeest? Verlichting op uw event? Beursstand of bedrijfsvideo? Een nieuwe geluidsinstallatie voor de vereniging? Lebowski Sound organiseert het voor u, en neemt u al het werk uit handen.

Lebowski sound beschikt over alle benodigde apparatuur, van een kleine regie set voor een spreker, tot zeer grote geluid en licht sets voor band optredens en festivals. Met ons team van zeer ervaren technici en  een waterdichte organisatie, zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is.

Door onze jarenlange ervaring werken we samen met gerenommeerde artiesten, muzikanten en bands, die we inclusief het benodigde geluid en lichtshow aanbieden.

Bel ons gerust voor meer info!

Den Oudsten Groen

In jouw tuin kan alles! Dat heb ik de afgelopen tien jaar wel gemerkt tijdens mijn werk als allround hovenier en uitvoerder in de aanleg, renovatie en onderhoud van tuinen, daktuinen, verticaal groen, zwemvijvers, schoolpleinen, balkontuinen en bomen. Ik ontdekte een grote vraag naar hulp en advies bij het uitdenken van de tuin. Hoe kan ik met een kleine aanpassing mijn tuin verbeteren, hoe kan ik zelf mijn tuin aanleggen als ik maar over een klein budget beschik of hoe zorg ik dat jaarrond kan genieten van een frisse, groene tuin? Daarom ben ik gestart als tuincoach. Dé manier om je op weg te helpen bij het uitdenken, onderhouden of vernieuwen van alles in en om je tuin. Want je tuin, terras of balkon is het verlengstuk van je huis. En dat verdient aandacht en een professionele aanpak waarbij je geen meter onbenut laat.

Ontwerp

Steeds vaker krijg ik de vraag of het mogelijk is om alleen een ontwerp te maken voor een tuin. Dit is natuurlijk geen enkel probleem! Wil jij een tuin die past bij jouw bedrijf, of een mooie tuin bij het huis, maar ontbreekt het aan creativiteit, ik help je graag verder. Samen kunnen we dan kijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw tuin.

Aanleg

Graag help ik bedrijven en particulieren bij de plannen voor nieuwe tuin. Van niets naar een tuin die past bij de uitstraling van je bedrijf of je droomtuin thuis! Helemaal zelf aangelegd of een beetje hulp? Beter kun jij je bezig houden met je onderneming. Graag inventariseer ik jouw wensen en maak een tuinontwerp op maat, compleet met beplantings- en materialenlijst en, als je wilt, een plan voor verlichting en beregening. Uiteraard breng ik voor je in beeld wat er nodig is om je tuin in deze staat te houden en welk onderhoud er periodiek nodig is. Zo heb je een prima basis om zelf je eigen tuin aan te leggen. Heb je liever wat hulp of wil je dat wij de tuin in zijn geheel aanleggen? Het kan allemaal.

Onderhoud

Kan jouw tuin wel wat onderhoud gebruiken? Dan maak ik graag een onderhoudsplan op maat. Met dit plan kun je jouw tuin jaarrond zelf onderhouden. Bij een juiste bemesting bloeit de beplanting extra en groeit snel dicht, waarmee je bespaart op onderhoud. Bemesting verdien je dus altijd terug. Daarom help ik je, naast het onderhoudsplan, graag aan een bemestingsplan op maat. Je kunt het basispakket voor tuinonderhoud uitbreiden met onderstaande materiaal- of begeleidingspakket, passend bij jouw wensen.  Maak je keuze en ik neem contact met je op voor een vrijblijvende offerte.