Commpass Coaching

Investeren in werknemers loont. Of dit nu gaat om het uitproberen van nieuwe rollen of het verbreden van vaardigheden. Als mensen enthousiast zijn over hun werk en ook nog eens voldoende loopbaanmogelijkheden zien, ontstaat er betrokkenheid en zijn ze trots op zichzelf en hun werk. Als loopbaanprofessional adviseer ik werkenden en organisaties welke stappen zijn kunnen nemen om inzetbaar en vitaal te blijven. Werkplezier is daar een belangrijk aspect bij.

Om goed te functioneren en met plezier te werken, is het belangrijk dat werknemers hun kwaliteiten en talenten kunnen inzetten. Daarnaast is een juiste werkomgeving nodig, passend bij iemands drijfveren. Veiligheid en positieve werkrelaties versterken daarbij de inzetbaarheid en vitaliteit van medewerkers. Commpass Coaching biedt hierbij zowel loopbaancoaching als communicatiecoaching- en training, waar nodig aangevuld met brainspotting om structurele veranderingen te realiseren.

Diensten van Commpass Coaching

  • Loopbaanbegeleiding / outplacement: het is zinvol als medewerkers af en toe stil staan bij zichzelf: wil ik dit werk nog blijven doen of ga ik iets anders doen? Dit kan soms binnen de organisatie, soms is het nodig om elders de loopbaan voort te zetten.
  • Ontwikkeladvies voor 45-plussers (gratis t/m december 2019 dankzij overheidssubsidie).
  • Communicatiecoaching: voor medewerkers die meer invloed willen hebben op anderen door effectievere communicatie. Zij leren hun voorkeursstijl in gedrag en communicatie kennen en ontdekken hoe zij effectiever kunnen omgaan met andere stijlen binnen de organisatie.
  • Brainspotting: dit is een methode om belemmerende overtuigingen, emotionele en/of fysieke blokkades op te heffen, zodat daadwerkelijke verandering mogelijk wordt. Deze methode is onder meer geschikt voor mensen met stress- en burnoutklachten, faalangst en onzekerheid, perfectionisme, negatieve overtuigingen. De methode is een goede aanvulling op de bovenstaande diensten.
  • Teamtrainingen, gericht op het versterken van samenwerking en teamontwikkeling. De basis van goede samenwerking is jezelf en de ander leren kennen, begrijpen en accepteren en weten hoe je elkaar kunt aanvullen.

Over Eef Huiser-van der Elst

Eef is haar loopbaan gestart als communicatiekundige, gespecialiseerd in de interactie tussen professionals. Omdat in haar werk de nadruk vooral lag op het schrijven van voorlichtingsteksten in plaats van op mensen, besloot ze haar koers te verleggen naar loopbaanbegeleiding en communicatiecoaching. In haar bedrijf Commpass Coaching combineert zij haar deskundigheid op beide gebieden (vandaar ook Commpass met dubbel m). Haar grootste wens is dat mensen tot hun recht komen in hun werk en werkomgeving en in staat zijn positieve en effectieve werkrelaties te ontwikkelen.

Mérène Rouma Coaching

Coaching voor de onderstroom, voor datgene wat niet zichtbaar is maar wel waarneembaar.

 

De onderstroom bestaat uit gevoelens, emoties en overtuigingen.

Wij zijn individuen die onze onderstroom overal mee naar toe nemen, ook naar het werk.

Als emoties blokkerend werken dan heeft dat invloed op gedrag en het functioneren voor onszelf en in het team.

Bij individuele coaching ondersteun ik degenen die willen groeien, die zich sterker, veiliger en zekerder willen voelen en in balans willen zijn. Zij weten dat emoties en blokkades belemmerend werken en dat deze van invloed zijn op hun gedrag. Dat willen zij veranderen.

Bij teamcoaching breng ik de onderstroom aan het licht, zodat zij daarna kan worden losgelaten. Dit is essentieel om verder te kunnen bouwen aan een goed samenwerkend team. Onveilige situaties, gebrek aan vertrouwen en respectloos gedrag zorgen ervoor dat mensen niet zorgvuldig met elkaar communiceren.

Het doel is in wezenlijke verbinding (lees: communicatie) met elkaar te komen en te blijven, zodat een optimaal functionerend team ontstaat.

Ik coach teams en medewerkers in profit en non-profit organisaties, die de noodzaak ervaren de onderstroom boven tafel te krijgen. Die onderhuidse wrijvingen transparant willen maken en op willen lossen, als basis voor een optimaal functioneren en constructieve samenwerking.

Wilt u hier meer over weten, dan neem ik graag alle tijd om u te woord te staan.

Referenties: o.a.

KPN, UWV, Rova, Frionzorg, Prins Mauritsschool, PostNL.

 

Stad vacaturebank

Nijkerkvacaturebank

Nijkerkvacaturebank.nl is dé vacaturebank van Nijkerk. We helpen bedrijven in Nijkerk actief met het invullen van hun vacatures. Dit doen we door middel van een groot netwerk, inzet van diverse mediakanalen en in samenwerking met diverse partners. Wij zijn gevestigd in de Havenaer op de eerste verdieping, maar we zijn vooral online te vinden.

Novella

Novella is een inhoudelijk organisatie- en congresbureau dat zakelijke bijeenkomsten, zoals congressen en relatiedagen, organiseert. We ontwikkelen op basis van de doelen dynamische programma’s met werkvormen die verrassen en impact hebben, zoals de World Café Experience of onze Gave dingen-sessie.

Daarnaast geeft Novella verander- en leiderschapstrajecten richting en vorm, waarbij we uit interactieve vormen kiezen als Deep democracy en Appreciative Inquiry. Wij geloven in dialoog en het delen van kennis en ervaring.

 

Novella richt zich al ruim 25 jaar hoofdzakelijk op vijf segmenten in Nederland en België (met af en toe een uitstapje verder in Europa):

– Financials (banken, verzekeraars)

– Education (van kinderopvang tot universitair)

– Healthcare (farma, ziekenhuizen, diagnostiek, laboratoria, patiënten)

– Public sector (ministeries, provincies, gemeenten, Kadaster, UWV)

– Commercial enterprises (ICT, Retail, overig)

 

Novella vertegenwoordigt diverse veel gevraagde sprekers die met inhoud én humor echt voor verbinding zorgen.

 

Novella maakt het tijdens een congres en evenement mogelijk dat de bezoekers een verbinding aangaan, een verbinding met elkaar of met het organiserende bedrijf. Dat doen wij met passie en plezier!

 

Novella is ook een innovatieve uitgeverij die gepersonaliseerde boeken maakt voor consumenten en organisaties. Op https://www.allespersoonlijk.nl zijn onze persoonlijke boeken te bekijken en te bestellen, gewoon vanaf één exemplaar. Daarnaast maakt Novella boeken in opdracht voor organisaties.

Novella

Kleterstraat 20, 3862 CA, Nijkerk

085 – 877 01 70

info@novella.nl

https://www.novella.nl

https://www.theworldcafe.nl

https://www.allespersoonlijk.nl

Pandion Leiderschap

Wij zijn Pandion, geloof in Leiderschap, een startup, met ruim 15 jaar ervaring in executive
search. Vele organisaties in diverse sectoren stonden wij bij in het vinden van managers,
directeuren, bestuurders en toezichthouders. In onderwijs, zorg, overheid, bedrijfsleven
en goede doelen hebben wij onze sporen verdiend. De gemene deler in deze opdrachten:
leiderschap. Of beter gezegd: bezield leiderschap.

Waarom Pandion Leiderschap?
Steeds vaker komen wij in gesprek met organisaties die worstelen met het vasthouden
aan hun kernwaarden en identiteit, en die het gevoel hebben dat zij daarom concessies
moeten doen aan de kwaliteit van leidinggevenden of toezichthouders. De arbeidsmarkt
is krap en de vijver van mensen die vanuit identiteit gedreven waarden willen leven en
handelen is heel specifiek.
De kracht van Pandion is dát specifieke netwerk! Vanuit onze persoonlijke betrokkenheid
en achtergrond zijn wij bekend met en hebben we feeling voor de betekenis van
kernwaarden voor uw organisatie. Zo zijn wij in staat om de kwaliteit van uw
management en toezicht te garanderen.

Wat doen wij?
● Executive search, werving en selectie van managers, directeuren, bestuurders en
toezichthouders
● Interim management
● Leiderschapsontwikkeling

Onze naam en huisstijl
Het logo van Pandion Leiderschap is een arend. Pandion is de griekse naam voor een
(vis)arend. De arend wordt ook wel de koning onder de vogels genoemd. Hij is
doelgericht, straalt kracht en gezag uit, heeft overzicht en een heel scherpe focus. De
arend heeft ook een zorgende en beschermende kant. De arend stimuleert en dwingt zijn
jongen tot zelfstandigheid en het verlaten van de comfortzone. Hij gooit ze uit het nest en
geeft hen daarin de ruimte en ondersteunt waar dat nodig is. Al deze aspecten maken de
arend tot een toonbeeld van leiderschap.

ID-DJ Entertainment Groep

Holland Events

Holland Events verzorgt zakelijke evenementen met een feestelijk karakter en creëert hiermee het WOW-effect! Personeelsfeest, kerstborrel, bedrijfsopening of productpresentatie. Er valt altijd iets te vieren. Niets is ons te gek. De meest gave bedrijfsevenementen hebben wij al georganiseerd, zowel groot als klein en allen met een uniek karakter.

Van ballonnenboog, rode loper, licht en geluid tot het volledig aankleden van een bedrijfsfeest. Van een kaal parkeerterrein naar een sfeervolle feesttent, volledig in stijl ingericht. Rekening houdend met huisstijl of gekozen thema. Meubilair, catering, podium met (live) muziek, schermen en techniek voor ondersteuning van presentaties, we regelen het allemaal! We werken graag met u samen aan uw volgende evenement.

Even voorstellen

Dennis en Corin van den Hoogen runnen Holland Events met behulp van een enthousiast team vaste krachten om hen heen.

Cécile van Thiel is, na twee succesvolle stageperiodes voor het bedrijf, nu aan de slag als eventplanner/marketingmedewerker. Het eerste contact met Holland Events loopt voornamelijk via haar.

Christian van Beek, onze technische man, is ook na twee geslaagde stageperiodes in het team gebleven. Hij werkt mee tijdens evenementen, wordt als DJ ingezet, is verantwoordelijk voor het onderhoud van de apparatuur en verzorgt veelal de op- en afbouw van de techniek.

Luuk de Graaff is sinds dit 2018 deel van onze vaste club. Hiervoor draaide hij al regelmatig mee op onze evenementen. Hij is voornamelijk verantwoordelijk voor de sales en planning in het bedrijf.

Guus van den Hoogen is verantwoordelijk voor de complete boekhouding en financiën.

Dennis en Corin maken het rijtje af. Dennis is verantwoordelijk voor de verkoop en planning. Ook is hij veel aanwezig als eventplanner en werkt hij nog als DJ, presentator en veilingmeester. Corin werkt nu voornamelijk achter de schermen, maar steekt ook op evenementen nog graag de handen uit de mouwen als eventplanner.

Gezamenlijk staat er een enthousiast en deskundig team klaar voor de opdrachtgevers om een spraakmakend bedrijfsfeest of zakelijk event te realiseren.

ID-DJ Entertainment Groep

Als onderdeel van de ID-DJ Entertainment Groep heeft Holland Events al een jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen waar nog lang over wordt na gesproken. Van intieme bruiloft, tot grootschalige publieks- en bedrijfsevenementen. Wij werken samen met een groot aantal vaste partners die in de loop der jaren hun betrouwbaarheid en professionaliteit hebben bewezen.

 

Naast Holland Events bestaat de ID-DJ Entertainment Groep ook uit:

ID-DJ Entertainment | Dit jaar tot tweemaal toe verkozen tot Beste Bruiloft DJ van Nederland

Back to the Wedding | De grootste wedding after party van het jaar

Bruidsbeurs Nederland | De leukste no-nonsense trouwevents in de regio

Afscheids DJ | muzikale en technische ondersteuning tijdens het laatste afscheid

 

Contact

www.holland-events.nl                                                www.id-dj.nl

info@holland-events.nl                                               info@id-dj.nl

033-3030773                                                                     033-3030772

FYGI

Sinds de oprichting op 16 april 2017, is FYGI actief in het koppelen van recruiters aan werkgevers om openstaande vacatures te vullen. Een recruiter is inzetbaar op interim basis of op basis van werving en selectie.

FYGI is de recruitment partner. Een FYGI recruiter leert een bedrijf echt kennen en denkt mee, nog voordat vacatures ontstaan. FYGI ontplooit continu initiatieven om de juiste mensen te interesseren voor functies, uiteraard passend bij de cultuur van het bedrijf. En door het FYGI platform en het bijbehorende netwerk is de kans nog groter om de ideale kandidaat te bereiken. Actieve communicatie en transparantie in het recruitment proces zijn de basis.

FYGI – Happy Recruiters

FYGI is een platform dat recruitment consultants faciliteert aan de hand van drie disciplines: marketing, digital (o.a. ATS en Office 365) en learning en development, want persoonlijke ontwikkeling staat altijd voorop. Ook verbindt FYGI diverse netwerken, wat recruiters en opdrachtgevers helpt om openstaande vacatures in te vullen met vaste krachten.

FYGI – Talent Targeting

Naast de fysieke inzet van recruiters, biedt FYGI ook Talent Targeting aan. In de huidige arbeidsmarkt is 4% actief op zoek naar een nieuwe baan en is maar liefst 45% is latent op zoek. Om die laatste groep aan te spreken en te verleiden voor een nieuwe baan, is recruitment marketing nodig. Dat is een combinatie van employer branding, doelgroep targeting en online marketing: FYGI – Talent Targeting. Daarmee werft FYGI personeel online voor diverse werkgevers door het hele land.

Renate’s Spirit

Renate’s Spirit staat voor…

Terug naar je intuïtie, je gevoel, de kern, de pit én terug naar liefde. Het gaat over kiezen voor jezelf. Jezelf op nr 1 zetten. Én houden van jezelf: volledig. Zowel van binnen als van buiten (zelfliefde.) Renate Simon zorgt weer voor verbinding met het lichaam: dat men écht present is IN zijn of haar lichaam. Verder staat uit het hoofd naar het hart centraal. Voorbij de innerlijke gedachtes/ stemmetjes & andere furbies.

In haar sessies nemen lichamelijke- & psychische klachten volledig af of worden ze verminderd:

Ze gebruikt hiervoor haar helende handen. Evenals diverse technieken en tools die ze geleerd heeft in haar trainingen, cursussen en andere scholing. Daarnaast gebruikt ze de kracht van Spirit/ het Universum.
Alle klachten en/of problemen worden holistisch bekeken. Wat wil zeggen, in een totaalplaatje.

Zowel zakelijk als privé:

Renate zet anderen in hun kracht: van consument tot ondernemer. Zowel zakelijk als privé laat ze alles weer stromen. Ze is er dus voor het bedrijfsleven én voor de particulier. Zowel man als vrouw.

Kijk niet raar op als er een boel veranderd in je privé leven OF dat je onderneming ‘’in ene’’ beter gaat lopen en dat je dus méér omzet draait wanneer je bij Renate Simon een traject hebt afgenomen.

Renate werkt volledig vanuit haar gevoel & intuïtie. Vanuit “het moment”. Ze geloofd dat er méér is tussen hemel en aarde. Ze is in staat om tijdens haar volledige sessies van 1,5 tot 2 uur om “boodschappen/ ingevingen” door te gegeven aan de desbetreffende klant waar je direct wat aan hebt.

Down to earth:

Naast dat Renate spiritueel is, is en blijft ze ook down to earth en staat ze met beide benen op de grond. Ze geeft een ieder dan ook praktische tools & inzichten zodat men direct verder kan.

 

‘’Renate is in staat aan te sluiten zonder zichzelf te verliezen. Enthousiast, humorvol, oprecht en krachtig in wat ze brengt!’’

Aldus Christel Timmers (een klant van Renate voor een Healing/ Bars sessie.) 

 

Werken met energie:

Renate werkt met energie. Immers, alles is energie. Tijdens haar Healing/ Bars Sessies laat ze deze energie stromen. Door je gehele lichaam. Ze zorgt er voor dat er als ware een soort reset van je cellen, van je hele lichaam ontstaat.

Het gevolg hiervan is: dat er weer nieuwe mogelijkheden ontstaan. Men komt uit blokkerende gedachtes en overtuigingen. Goodbye blokkades en belemmeringen!

Doordat er weer een doorstroming in het lichaam is, nemen de lichamelijke klachten direct al op haar ”healingbedje” af of verdwijnen zelfs volledig (per persoon verschillend.) Daarnaast, werkt dit ook door op de emotionele gemoedstoestand evenals psychische klachten. Ook deze zullen aanzienlijk minder worden of volledig afnemen.

Iedereen die bij Renate voor een 1 op 1 behandeling is geweest bij Renate loopt weer fris en fruitig haar praktijk uit! Men heeft weer zelfvertrouwen en moed om de dagelijkse gang van zaken weer aan te kunnen. Met praktische tools & tips gaat men naar huis. (Dit is tijdens een volledige sessie van gedurende 2 uur.) Zodat het behaalde resultaat ook blijvend resultaat blijft. Gegarandeerd!

 

Dus zit het momenteel even tegen?

Weet, er komt altijd ZONneschijn na regen!

Loop bij Renate de praktijk in, wellicht met enige tegenzin,

(”Behandelings- en Coachings moe”),

echter gegarandeerd:

weer vrolijk, positief opgeladen EN een verandering in je lichaamssysteem ná een volledige 1 op 1 sessie. 

Waardoor het herstel (lichamelijk/ psychisch) wordt bevorderd of zelfs volledig afneemt.

 

Hoe dan?
Renate gebruikt haar éxtra HSP voelsprieten, haar gewaarzijn/ bewustzijn, haar “weten”. Ze verbind het spirituele met het aardse. En functioneert zeer regelmatig als een soort “doorgeefluik” door haar lijntje met ‘’hierboven’’.

Een andere kijk op ziektes:
Renate gelooft dat alles gebeurd of komt met een reden. Ze heeft een andere kijk op ziektes en gebeurtenissen in je leven dan de reguliere gezondheidszorg. Echter dit wil niet zeggen dat ze het medische volledig afwijst. Immers, we hebben elkaar allemaal nodig.

Echter, Renate heeft zo haar eigen manier van werken. Ze doet niet aan snelle ‘’pleisters plakken’’ of symptoombestrijding.
Zo geeft ze je praktische tips, tools & inzichten om vanuit haar denkwijze om te gaan met de gebeurtenissen in je leven. En er sterker, positiever en volledig IN je kracht uit te komen!

”Maak van je SHIT, je MEST!”

Alternatieve Geneeswijze:

De diensten van Renate vallen onder alternatieve geneeswijze. Echter, vanwege o.a. het commitment dat ze wil van haar klanten, is ze niet aangesloten bij diverse Zorginstanties en dus worden haar sessies en behandelingen niet vergoed.
Ze wil namelijk gewoon “vrijuit” kunnen werken en zo lang als nodig is voor de klant. Dit is per persoon verschillend.

Wél is het soms mogelijk om een aanspraak te doen op ”speciale potjes” bij werkgevers. Bijvoorbeeld voor een loopbaantraject, persoonlijke ontwikkeling etc. Via deze weg kan de particulier ook een manier vinden om de sessie van Renate vergoed te krijgen.

Renate zegt dan ook niet voor niks: Alles = Mogelijk!

Renate is tegen het “aan het lijntje” houden van mensen. En zal altijd eerlijk, vanuit haar gevoel, met haar hart en de juiste intenties advies geven.

Renate past haar trajecten en haar behandelingen dan ook altijd aan aan de persoon zelf. Voel je dus vrij om haar te contacten via onderstaand contact formulier om te kijken wat de mogelijkheden voor jou zijn. Vragen staat altijd vrij!

Gegarandeerd Resultaat:

Renate staat voor resultaat. Ze is overtuigd van al haar capaciteiten en kwaliteiten en dus durft zij te zeggen dat er sowieso in welke sessie dan ook, er sprake is van resultaat.

Immers, wat als alles mogelijk is?…

9 van de 10 klanten die bij Renate komen, hebben éérst het reguliere zorgtraject doorlopen met weinig tot géén resultaat. Wanneer men dan bij Renate in de praktijk komt, zijn er “in ene” andere mogelijkheden… En staat hun leven in positieve zin op zijn of haar kop!

Bespaar Tijd én Geld:

Men betaald bij Renate een andere investering dan de reguliere gezondheidszorg of bij diverse collega’s. Echter, Renate bied ook méér. Daarnaast:

Of je gaat jaren in behandeling bij een psycholoog en/ of psychiater OF zelfs in een kliniek. Of, ga bij Renate Simon in behandeling. Wat je in één volledige sessie van gedurende 2 uur bij Renate krijgt, heb je een aantal maanden bij het reguliere traject nodig. (Als het al niet meer is.)

Renate heeft genoeg ervaringen in haar praktijk met haar klanten dat maanden tot aan jaren reguliere zorg niet tot niet voldoende hielp. Echter, wanneer men in de praktijk bij Renate kwam, kwam men WEL van zijn of haar klachten af.

Én kwam de onderneming waar men zo graag van droomde, volledig van de grond en stond het privé leven in positieve zin op zijn kop!

Kortom: VERANDERING alom! 

Ook al heb je al héél veel geprobeerd én geïnvesteerd… Dan nog, kom naar de praktijk van Renate in Nijkerk en maak kennis met:

-haar helende handen

-andere denkwijze

-haar humor

& nog zovéél meer! 

Want: hoeveel is jóuw tijd je waard?

Hoeveel tijd van je leven wil je nog verspillen aan ongelukkig zijn, verward zijn, moe zijn, pijn hebben &

”niet lekker in je vel zitten”?

Tot slot wat anderen over Renate zeggen:

Renate is positief, helder, eerlijk & direct, een opvallende verschijning, grappig, een leuk mens en een échte motivator. Ze is in staat om anderen in beweging te krijgen en voor zichzelf te laten kiezen.

Lees hier méér over wat men over Renate Simon en haar behandelingen en sessies zegt:

https://www.watalsallesmogelijkis.nl/recensies

Renate Simon is werkzaam als Inspirator via Renate’s Spirit. En werkt als:
~Spiritueel Life Coach
~Access Bars Practitioner®
~Schrijfster &
~Spreekster

Stop met tijd verspillen & boek hier jouw persoonlijke sessie:
https://www.watalsallesmogelijkis.nl/coaching/healing-sessie

Heb je een vraag of wil je méér info over het 1 op 1 met Renate werken?

Benieuwd wat de mogelijkheden voor JOU zijn?…

Voel je dan vrij om contact met mij op te nemen!
Mail: info@watalsallesmogelijkis.nl

Alvast bedankt voor je reactie of vraag!

Renate Simon hanteert de volgende Algemene Voorwaarden en het Privacy beleid voor al haar werkzaamheden:

https://www.dropbox.com/s/levquka2k9wnd2e/AVG%20overzicht.pdf?dl=0

VanBijenGelders

De overheid stimuleert bedrijven en organisaties om maatschappelijke doelen te bereiken, zoals meer innovatie, meer export, een beter milieu, meer werkgelegenheid of minder energieverbruik. Door subsidies te verlenen aan bedrijven en instellingen streeft de overheid haar doelstellingen na. Subsidieverwerving is een vak om bedrijven en overheidsregelingen te verbinden. Norbert Klein heeft hier sinds 1989 ervaring mee door veel opdrachtgevers te leiden door het woud van regelingen. Samen met de opdrachtgever wordt het traject van aanvraag tot subsidietoekenning verzorgd.
In de uitvoering van uw activiteiten is één van de stakeholders de overheid. Op welke wijze heeft de overheid invloed op de bedrijfsvoering en hoe kan die invloed positief voor het bereiken van uw doelstellingen worden. Overheidsbetrekkingen in kaart brengen en vervolgens uw public affairs begeleiden door bijvoorbeeld lobbyen zijn de activiteiten van Van Bijen Gelders. Met veel ervaring en kennis van gemeenten, provincies en de rijksoverheid als oud-volksvertegenwoordiger in al deze gremia kan ik u adviseren.

Lebowski Sound

Geluid of Video nodig voor een presentatie? Een steengoede band voor bruiloft of bedrijfsfeest? Verlichting op uw event? Beursstand of bedrijfsvideo? Een nieuwe geluidsinstallatie voor de vereniging? Lebowski Sound organiseert het voor u, en neemt u al het werk uit handen.

Lebowski sound beschikt over alle benodigde apparatuur, van een kleine regie set voor een spreker, tot zeer grote geluid en licht sets voor band optredens en festivals. Met ons team van zeer ervaren technici en  een waterdichte organisatie, zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is.

Door onze jarenlange ervaring werken we samen met gerenommeerde artiesten, muzikanten en bands, die we inclusief het benodigde geluid en lichtshow aanbieden.

Bel ons gerust voor meer info!