Nieuw lid: Jeroen Huisman

Ik ben Jeroen Huisman en partner bij het Centrum voor Bedrijfsopvolging en gevestigd in Nijkerk. Ik woon, samen met mijn vrouw en twee zonen, sinds enkele jaren met veel plezier in Nijkerk.

In mijn werkzame leven begeleid ik, samen met 13 andere partners, ondernemers bij de aan- of verkoop van hun onderneming. En adviseer bij de overdracht van ondernemingen binnen de familie.

Naast mijn werk vind ik het belangrijk om maatschappelijk betrokken en actief te zijn. Als penningmeester van de bibliotheek in Nijkerk vind ik het belangrijk dat de jeugd makkelijk toegang heeft tot literatuur. En inwoners een goede openbare voorziening houden om elkaar te ontmoeten. Daarnaast zit ik in het bestuur van Hockeyclub Nijkerk.

Wat mij aanspreekt aan de Bedrijvenkring Hoevelaken-Nijkerk is de goede verbinding tussen ondernemers, overheid en scholen. Daar draag ik graag aan bij.

Hartelijke groet,
Jeroen Huisman