Uitnodiging De Ontmoeting & 25e uitreiking van de Linnaeusonderscheiding

Beste leden,

Graag delen we onderstaande uitnodiging met jullie. Zien we elkaar 18 januari in Ermelo? Klik hier om je aan te melden.

Met vriendelijke groet,

Bestuur BHN

De Ontmoeting

De traditionele Nieuwjaarsontmoeting is weer terug! En deze keer met een extra feestelijk tintje: de 25e uitreiking van de Linnaeusonderscheiding! Je bent op donderdag 18 januari 2024 vanaf 16.30 uur van harte welkom bij de Heerlickheijd van Ermelo om met ons het glas te heffen.

Gastspreker deze middag is niemand minder dan Jacco Vonhof, voorzitter MKB-Nederland en voormalig voorzitter van VNO-NCW Midden. Daarnaast gaat dagvoorzitter Henny Blokhuis in gesprek met Henk Vermeer, medeoprichter- en campagnestrateeg van de BBB. Deze feestelijke Ontmoeting is natuurlijk niet compleet zonder muziek. Daarom zorgt het Jan Geijtenbeek Trio voor de muzikale omlijsting.

Zoek je verbinding met Onderwijs, Overheid en Ondernemers (3 O’s), meld je dan aan voor De Ontmoeting en we zien elkaar op 18 januari in Ermelo!

Programma:

16:30 – 17:00 uur Inloop

17:00 – 17:10 uur Welkomstwoord door Reinald van Ommeren, voorzitter Bedrijvenkring Ermelo

17:10 – 17:30 uur Jacco Vonhof (voorzitter MKB-Nederland)

17:30 – 17:45 uur In gesprek met Henk Vermeer (medeoprichter en campagne- strateeg BBB), onder leiding van dagvoorzitter Henny Blokhuis

17:45 – 18:15 uur Uitreiking Linnaeusonderscheiding met Joost Fraanje, voorzitter jury en Linnaeuskring

18:15 – 19:15 uur Feestelijke borrel

De Ontmoeting is een gezamenlijke bijeenkomst van Bedrijvenkring Ermelo, Bedrijvenkring Harderwijk, de Linnaeuskring en VNO-NCW VeluweVallei samenwerkend in de regio en wordt mede mogelijk gemaakt door Bedrijvenkring Hoevelaken-Nijkerk, Bedrijvenkring Putten, gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet en Putten en Zeewolde Zakelijk.